Изберете страница

Водолей – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Водолеи, тази седмица ви призовава да се вгледате дълбоко в себе си и да преоткриете вътрешната си сила. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия четвърти дом на дома и семейството, което може да доведе до неочаквани промени в домашната ви обстановка или да разкрие скрити емоции, свързани с миналото ви. Бъдете отворени към тези промени и използвайте възможността да излекувате стари рани и да укрепите връзките си със семейството.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия единадесети дом на приятелствата и социалните групи. Това е чудесно време да се свържете с приятелите си, да разширите социалния си кръг и да се включите в групови дейности. Може да откриете нови хора, които споделят вашите интереси и страсти.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да общувате и да споделяте идеите си с другите. Вашият трети дом на комуникацията и близките контакти е активиран, така че може да се почувствате по-общителни и любознателни от обикновено. Това е чудесно време да започнете нови разговори, да научите нови неща и да се свържете с хора от различни среди.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия дванадесети дом на подсъзнанието и духовността. Това е време за размисъл, медитация и свързване с вътрешната ви мъдрост. Може да се почувствате по-интроспективни и съзерцателни от обикновено, затова отделете време за почивка и релаксация.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите финанси и кариера. Вашият втори дом на материалното благополучие и десети дом на кариерата и обществения имидж са активирани, така че може да видите подобрения в доходите си или да получите признание за професионалните си постижения.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия дванадесети дом на подсъзнанието и духовността. Това е време за освобождаване от стари модели на мислене и поведение, които вече не ви служат. Може да се почувствате привлечени от духовно търсене или да решите да се посветите на лична терапия или развитие.