Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 1 – 7 юли 2024

юни 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник седмицата започва с вливане на креативност, тъй като Меркурий навлиза в Лъв, запалвайки вашия пети дом на себеизразяване. Ще се окажете преливащи от новаторски идеи, перфектни за тези, които работят в творчески области или искат да започнат ново хоби. Това е чудесно време да съобщите мислите си ясно и уверено, особено в социална среда.

Вторник носи навлизането на Луната в Близнаци, активирайки вашия трети дом на комуникацията и кратките пътувания. Очаквайте спонтанни планове за посещение на приятели или семейство, или може би внезапен порив да научите нещо ново. Участието в стимулиращи разговори не само ще бъде приятно, но и обогатяващо.

РЕКЛАМА

Към сряда Венера образува хармоничен тригон със Сатурн, въздействайки на вашия четвърти дом на дома и семейството. Това подреждане насърчава стабилността и ангажираността във вашите отношения. Това е идеален момент да укрепите връзките с близките си и може би да правите дългосрочни планове заедно. Домашната ви среда ще се чувства особено подхранваща, осигурявайки перфектен фон за интимни събирания.

С настъпването на четвъртък Луната се премества в Рак, като отново подчертава четвъртия ви дом. Може да почувствате по-дълбока връзка с корените си и да търсите комфорт в позната среда. Използвайте това време, за да създадете уютна атмосфера у дома или да се свържете отново със семейните традиции. Емоционалният баланс ще бъде ключов, така че се включете в дейности, които успокояват душата ви.

Секстилът Марс Сатурн в петък подобрява вашия шести дом на работата и здравето. Това е мощен ден за справяне със задачи, които изискват дисциплина и усилия. Ще откриете нова издръжливост, за да преминете през списъка си със задачи, което го прави отлично време да се съсредоточите върху здравните процедури или кариерните проекти. Всяко положено сега усилие ще доведе до трайни резултати.

РЕКЛАМА

Събота предвещава Новолуние в Рак, подчертавайки нови начала във вашия домашен живот. Помислете за поставяне на намерения, свързани с подобрения в дома, семейни отношения или лично благополучие. Това е отлична възможност да посеете семена за бъдещ растеж, особено в области, които ви носят емоционална сигурност и щастие.

И накрая, в неделя навлизането на Луната в Лъв измества енергията към вашия пети дом още веднъж. Уикендът завършва на висока нота с изблик на ентусиазъм и игривост. Планирайте нещо забавно и изразително, като например посещение на социално събитие или отдаване на творчески проект. Това е ден за празнуване на вашите страсти и наслада от компанията на тези, които ви вдъхновяват.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org