Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Овни, пригответе се за вълнуваща седмица, тъй като Марс се свързва с Уран в Телец, разтърсвайки вашия втори дом на ценности и притежания в понеделник. Подгответе се за неочаквани финансови промени или внезапни промени в материалния ви свят. Прегърнете вълнението и бъдете отворени към нови начини за управление на ресурсите си.

С навлизането на Луната в Стрелец в сряда, вашият девети дом на разширяване и приключения е осветен. Вашата жажда за знания и нови преживявания ще бъде усилена. Помислете дали да не се запишете на семинар, да планирате спонтанно пътуване или да се потопите в завладяваща книга.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект Слънце секстил Уран, насърчавайки ви да се освободите от рутината и да прегърнете своята индивидуалност. Вашата кариера и публичен имидж (десети дом) ще бъдат в светлината на прожекторите. Осмелете се да поемате пресметнати рискове и покажете уникалните си таланти. Светът е готов да бъде вдъхновен от смелите ви ходове.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия десети дом на кариерата и амбицията. Съсредоточете енергията си върху професионалните си цели и оставете трайно впечатление. Свържете се с влиятелни хора и представете идеите си с увереност. Вселената подкрепя вашето изкачване до върха.

РЕКЛАМА

Аспектът Венера тригон Възел в събота благославя вашия пети дом на творчество и романтика. Изразете артистичната си страна и оставете страстите си да ви водят. Любовният ви живот може също да претърпи възхитителен обрат. Отворете сърцето си за нови връзки или задълбочете съществуващите взаимоотношения с игриви приключения и сърдечни жестове.

Докато седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, вашият десети дом на кариерата и публичния имидж отново заема централно място. Голям проект може да се осъществи или може да получите заслужено признание за упоритата си работа. Празнувайте постиженията си и си поставяйте нови цели за в бъдеще. Не забравяйте, че Вселената възнаграждава тези, които се осмеляват да блестят ярко.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели