Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 11-ия ви дом на социалните кръгове и общността. Може да откриете неочаквани възможности, които възникват от приятелствата ви. Внимавайте за нестандартни идеи, които се появяват по това време, защото те може да имат трайно въздействие.

РЕКЛАМА

Сряда ще донесе хармоничен тригон между Меркурий и Сатурн, което се отразява на 12-ия ви дом на подсъзнанието и 3-ия дом на комуникацията. Това е отличен момент да размишлявате върху вътрешните си мисли и чувства, да се доверите на интуицията си и да предадете идеите си по ясен и практичен начин. Внимавайте за сънищата си, тъй като те може да носят ценни прозрения.

Петък бележи влизането на Луната във вашия знак, като събужда 1-ия ви дом на себеизразяването. Това е момент, в който ще блеснете, ще се почувствате енергични и мотивирани да се заемете с лични проекти. Не се страхувайте да заявите себе си и да оставите впечатление.

РЕКЛАМА

Събота донася чувствен секстил между Венера и Марс, влияещ върху 12-ия ви дом на духовността и 2-ия дом на ценностите. Това е благоприятно време за романтика, креативност и отдаване на удоволствия. Прегърнете чувствеността си и не се колебайте да изразите любовта и привързаността си към близките си.

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност в 7-ия ви дом на партньорствата. Не приемайте нещата твърде лично, ако възникнат конфликти. Вместо това се стремете към компромис и открита комуникация, за да поддържате хармония в отношенията си.

Неделя донася вълнуващ секстил между Меркурий и Уран, засягащ 12-ия ви дом на подсъзнанието и 2-ия дом на ценностите. Вдъхновението може да дойде от неочаквани места, затова бъдете отворени за нови преживявания и перспективи. Обърнете внимание на интуитивните си прозрения и не се колебайте да експериментирате с нетрадиционни подходи.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели