Изберете страница

Астрологичен седмичен календар за 17 – 23 декември, 2023

дек. 16, 2023 | Астрологичен Календар

Седмицата от 17 до 23 декември 2023 г. ще бъде наситена с астрологични събития, белязана от значими планетни движения и подреждания, които ще повлияят на различните зодиакални знаци по уникален начин. Нека се запознаем с тези космически събития и техните потенциални влияния.

РЕКЛАМА

17 декември 2023 г: Слънцето образува квадратура с Нептун и Луната навлиза в Риби

Слънцето в квадрат с Нептун

Слънцето в Стрелец образува квадрат с Нептун в Риби, създавайки мечтателна и донякъде объркваща атмосфера. Този аспект може да постави под въпрос разбирането ни за реалността, като ни подтиква да намерим баланс между мечтите си и реалния свят. Стрелците и Рибите може да усетят това по-силно, като вероятно ще преживеят моменти на самоанализ или несигурност.

Луната навлиза в Риби

С навлизането на Луната в Риби емоциите се задълбочават. Този транзит засилва емпатията и интуицията, като засяга най-вече Рибите. Това е време за възприемане на съпричастността и разбирането, но се пазете да не станете прекалено чувствителни или да не избягате.

18 декември 2023 г: Меркурий тригон Юпитер

Меркурий в Козирог прави тригон с Юпитер в Телец, създавайки хармонична връзка между практичното общуване и експанзивното мислене. Този аспект е от полза за Козирозите и Телците, като предлага възможности за растеж в бизнеса и личното общуване. Това е отлично време за планиране и изпълнение на големи проекти.

19 декември 2023 г: Луната навлиза в Овен

С навлизането на Луната в огнения Овен емоционалният климат се променя към настойчивост и импулсивност. Родените в Овен може да се окажат по-емоционално заредени, готови да инициират и ръководят. Това е време за действие, но внимавайте да не проявите нетърпение или агресия.

21 декември 2023 г: Слънцето влиза в Козирог, Меркурий секстил Сатурн, Венера опозиция Уран

Слънцето влиза в Козирог

Навлизането на Слънцето в Козирог отбелязва зимното слънцестоене и носи промяна към прагматизъм и амбиция. Козирозите ще усетят повишаване на енергията си, което го прави идеално време за поставяне на цели и полагане на основите на бъдещия успех.

Меркурий в Секстил със Сатурн

Секстилът на Меркурий със Сатурн в Риби създава атмосфера на сериозно мислене и практично планиране. Козирозите и Рибите могат да очакват по-голяма яснота в общуването, особено в професионален план.

Венера в опозиция с Уран

Венера в Скорпион се противопоставя на Уран в Телец, което създава напрежение във взаимоотношенията и финансите. Скорпионите и Телците може да преживеят неочаквани промени или разкрития в тези области. Това е време за гъвкавост и отвореност към нови перспективи.

22 декември 2023 г: Слънцето съвпада с Меркурий и Луната навлиза в Телец

Слънцето се свързва с Меркурий

Съвпадът на Слънцето и Меркурий в Козирог благоприятства ясното мислене и ефективната комуникация. Това съвпадение е особено благоприятно за Козирозите, като засилва лидерските и организационните им умения.

Луната навлиза в Телец

Навлизането на Луната в Телец стабилизира емоционалния пейзаж. Телците ще намерят утеха в рутината и може да се почувстват по-заземени и в контакт със сетивата си.

23 декември 2023 г: Ретрограден Меркурий напуска Козирог

Когато ретроградният Меркурий напуска Козирог, това е сигнал за време за размисъл върху минали комуникации и решения. Особено за Козирозите този период може да бъде полезен за преразглеждане и преработване на планове или проекти.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели