Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Близнаци за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Здравей, Близнаци. Този ноември от ключово значение е да разберете кога да говорите и кога да слушате. Миналия месец подчертахме значението на почивката за осигуряване на продуктивност. В началото на ноември Сатурн, планетата на структурата, напредва в Риби, като на 4 ноември оказва влияние върху вашия 10-ти дом на социалния статус. Това е подходящо време да преследвате професионални цели или да демонстрирате творческите си таланти.

Динамиката на взаимоотношенията се променя на 8 ноември, когато Венера се премества във Везни, въздействайки върху вашия 5-и дом на удоволствието. Естественият ви чар, повлиян от Меркурий, понякога прави общуването по-скоро разговорно, отколкото свързващо. Но преместването на Меркурий в Стрелец на 9 ноември, което се фокусира върху вашия 7-и дом на партньорството, предполага по-дълбоки връзки с хората около вас. С наближаването на празничния сезон помислете за обмислени подаръци за близките си.

РЕКЛАМА

На 13 ноември новолунието в Скорпион подчертава необходимостта от лично благополучие и баланс сред социалните изисквания на сезона. Дайте приоритет на грижата за себе си, като отделите лично време за почивка. Без адекватна почивка празничните преживявания, които цените, може да бъдат помрачени от умора.

Вниманието е насочено към вас, тъй като сезонът на Стрелеца започва на 22 ноември и акцентира върху вашия 7-и дом на партньорството. Този сезон укрепва връзките със семейството и приятелите. Но напливът от социални ангажименти изисква енергия, което прави предварителната почивка жизненоважна. Навлизането на Марс в знака на Стрелец на 24 ноември засилва социалната атмосфера. Кулминацията е пълнолунието във вашия знак на 27 ноември, което е идеално за празненства.

Докато се подготвяте за празниците, не забравяйте, че увереността в себе си е ключът към това да се чувствате и да изглеждате по най-добрия начин. Понятието „голяма енергия“ надхвърля границите на пола и е синоним на увереност в себе си. Сред натоварената програма отделяйте моменти за самоусъвършенстване. Независимо дали става въпрос за нова прическа или облекло, отдайте се на неща, които ви карат да се чувствате уверени. Успешен месец и до нови срещи през декември!

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели