Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп (10 – 16 Декември 2023)

дек. 9, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица е смесица от интроспекция, фокус върху взаимоотношенията и възможности за разширяване на хоризонтите ви. Всеки ден носи своите уникални влияния, като ви насърчава да балансирате практическите и духовните си нужди, да се съсредоточите върху партньорствата, да навлезете в по-дълбоки емоционални и финансови теми и да разширите познанията и разбирането си за света.

РЕКЛАМА

Неделя, 10 декември: Венера в опозиция с Юпитер

 • Въздействие върху Близнаци: Този ден е белязан от противопоставянето на Венера в Скорпион и Юпитер в Телец, което за Близнаци се случва между вашия 6-ти дом на ежедневието и здравето и вашия 12-ти дом на духовността и подсъзнанието. Тази опозиция подчертава напрежението между практичното ви ежедневие и вътрешните ви духовни или психологически потребности.
 • Задълбочен анализ: Възможно е да се окажете разкъсани между грижата за ежедневните си задачи и по-дълбокия копнеж за духовно или психологическо изследване. Влиянието на Венера в 6-ти дом ви подтиква да се съсредоточите върху здравето и службата, докато Юпитер в 12-ти дом ви призовава към интроспекция и вътрешно израстване. Това може да се прояви по различни начини, като например конфликт между служебните задължения и нуждата от дни за психично здраве.
 • Съвети: Балансът е от ключово значение тук. Уверете се, че не пренебрегвате умственото и духовното си благополучие в името на рутината и обратното. Може би това е подходящият момент да интегрирате практики за внимателност или медитация в ежедневието си.

Понеделник, 11 декември

 • Луната навлиза в Стрелец: Навлизането на Луната в Стрелец осветява вашия 7-и дом на партньорствата и взаимоотношенията. Този транзит поставя акцент върху вашите взаимоотношения „един на един“, независимо дали става въпрос за бизнес партньорства или лични взаимоотношения.
 • Меркурий Секстил Венера: Меркурий в Козирог: Секстилът на Венера в Скорпион между вашия 8-ми дом на трансформацията и споделените ресурси и вашия 6-ти дом предполага благоприятна комуникация във взаимоотношенията, особено по отношение на споделените финанси или дълбоките емоционални разговори.
 • Венера Секстил Лилит: Този аспект, включващ вашия 6-ти и 4-ти дом, ви насърчава да намерите баланс между ежедневната си рутина и домашния си живот. Възможно е да има възможност да внесете хармония в тези области, може би като се заемете с домашните задължения или семейната динамика.
 • Съвет: Съсредоточете се върху откритата и честна комуникация с партньорите. Това е добро време за изграждане на взаимоотношения, независимо дали става въпрос за укрепване на съществуващите или за създаване на нови партньорства. Помислете как може да се коригира ежедневието ви, за да подпомогнете по-добре домашния живот.
РЕКЛАМА

Вторник, 12 декември: Новолуние в Стрелец

 • Въздействие върху Близнаци: Новолунието във вашия 7-и дом е важно време за определяне на намерения, свързани с партньорствата. Това може да е началото на ново бизнес партньорство, ново начало в лична връзка или подновен ангажимент за работа върху динамиката на отношенията.
 • Задълбочен анализ: Тази лунна фаза ви приканва да се замислите какво търсите в партньорствата и как можете да бъдете по-добър партньор. Помислете дали има модели във взаимоотношенията ви, които искате да промените, или нови начини на общуване, които искате да проучите.
 • Съвети: Поставете си намерения или направете планове, които са насочени към изграждането на по-здрави и пълноценни взаимоотношения. Независимо дали става въпрос за подобряване на комуникацията, за повече присъствие или за научаване на компромиси, сега е моментът да се съсредоточите върху тези области.
РЕКЛАМА

Сряда, 13 декември: Луната навлиза в Козирог

 • Въздействие върху Близнаци: Движението на Луната в Козирог премества фокуса ви към 8-и дом, който се занимава с трансформацията, споделените ресурси и интимността. Този транзит може да повдигне въпроси, свързани с тези теми, като подтикне към по-задълбочено проучване на вашите емоционални връзки и финансови договорености.
 • Задълбочен анализ: Възможно е да се замислите върху теми като общи финанси, инвестиции или емоционална уязвимост. Това е време за конфронтация и работа по по-дълбоки въпроси във вашите взаимоотношения, независимо дали са финансови или емоционални.
 • Съвети: Помислете за общите си ресурси и емоционални инвестиции. Това е добро време за финансово планиране с партньора или за разглеждане на по-дълбоки емоционални въпроси в отношенията ви.

Петък, 15 декември

 • Луната навлиза във Водолей: С навлизането на Луната във Водолей фокусът ви се насочва към вашия 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философията. Този транзит ви насърчава да разширите хоризонтите си, било то чрез учене, пътуване или изследване на нови философии.
 • Марс в тригон с Хирон: С Марс в Стрелец в 7-ия ви дом в тригон с Хирон в Овен в 11-ия ви дом се появява възможност за изцеление във взаимоотношенията ви, особено в тези, които са част от по-големи групи или общности.
 • Задълбочен анализ: Това е период за растеж чрез вашите взаимоотношения и взаимодействия с другите. Възможно е да откриете, че общуването с различни култури, философии или образователни занимания не само разширява съзнанието ви, но и помага за излекуването на всякакви социални или общностни рани.
 • Съвет: Възползвайте се от възможностите за учене и изследване. Помислете дали да не се запишете на курс, да посетите семинар или да планирате пътуване. Също така се съсредоточете върху изцелението и израстването в рамките на вашите социални кръгове и общности.
РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели