Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Близнаците предстоящата седмица предлага ярък гоблен от космически влияния, като всяка нишка се преплита със следващата, за да създаде картина на социални връзки, пробиви в общуването и интелектуално израстване.

РЕКЛАМА

В началото на седмицата, когато Луната е в Овен, единадесетият ви дом на приятелствата, надеждите и мечтите е осветен. Възможно е да се замислите за социалния си кръг и бъдещите си стремежи. Това е време да се обърнете към приятели и да съобразите действията си с дългосрочните си цели.

На 13 февруари навлизането на Марс във Водолей активира вашия девети дом на висшето образование и философията. Жаждата ви за знания може да стане неутолима и да ви накара да изследвате нови теми или култури. Този период е подходящ за развитие, тъй като Марс ви вдъхва желание да разширите хоризонтите си.

В същия ден Венера образува секстил с Нептун, като привлича мека, романтична енергия в отношенията ви. Връзките ви сега имат мечтателен характер, особено тези с партньори или други значими хора. Това е идеалното време за дълбоки, задушевни разговори, които могат да укрепят връзките ви.

РЕКЛАМА

В Деня на влюбените Луната навлиза в Телец и във вашия дванадесети дом, като ви подтиква да се оттеглите малко от социалния водовъртеж. Това е ден за интимни моменти и вътрешен размисъл. Съвпадът на Марс и Плутон може да раздвижи дълбоки, трансформиращи сили във вас, подтиквайки към дълбоки вътрешни промени, които ще отнемат време, за да се проявят напълно.

Секстилът на Меркурий с Хирон на 15 февруари дава възможност за лечебна комуникация. Независимо дали става дума за разговор, който поправя разрив с брат или сестра, или за идея, която решава проблем на общността, вашите думи имат силата да лекуват.

Навлизането на Луната във вашия знак на 16 февруари бележи лично ново начало. Енергията и харизмата ви са на висота, което прави момента отличен за стартиране на проекти или за важни съобщения. Преместването на Венера във Водолей допълнително засилва приключенския ви дух, насърчавайки ви да търсите нови преживявания, които да нахранят душата ви.

РЕКЛАМА

В края на седмицата Меркурий прави квадратура с Уран, което носи неочаквани новини или изненадващо прозрение. Останете гъвкави и отворени; тези разкрития могат да бъдат ключът към отключване на нови пътища за открития. Съвпадът между Венера и Плутон задълбочава желанието ви за значими преживявания и може да ви донесе интензивно, трансформиращо преживяване чрез пътуване, обучение или духовно изследване.

През тази седмица, Близнаци, ви насърчаваме да преплитате социалните си контакти с личен размисъл, балансирайки външните си търсения с вътрешното си израстване. Всяко преживяване е нишка в живия гоблен на живота ви, допринасяща за модела на мъдрост и връзка.

Pin It on Pinterest

Сподели