Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 13 до 19 май

май 4, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, когато Слънцето и Уран се изравняват в една линия, скрита част от психиката ви се осветява. Това съединение въздейства върху подсъзнанието ви, като предизвиква неочаквани прозрения и разкрива погребани истини. Отделете време за интроспекция, тъй като пробивите могат да ви насочат към нова перспектива по стари въпроси.

РЕКЛАМА

В сряда Меркурий и Слънцето се хармонизират с Лилит, което разкрива мощни прозрения за духовното ви пътуване. Въображението ви ще бъде особено силно, което прави този ден подходящ за отдаване на артистични или творчески начинания. Воденето на дневник или медитацията могат да внесат яснота във вътрешните конфликти, като ви помогнат да хармонизирате по-добре мислите и емоциите си.

Квадратурата между Меркурий и Плутон в петък може да разкрие някои интензивни разговори, свързани със споделени ресурси или интимни отношения. Дръжте комуникацията си ясна и избягвайте недоразумения, като слушате толкова, колкото и говорите. Считайте, че това е възможност да установите граници, които зачитат както вашите нужди, така и тези на другите, като насърчават по-здравословен обмен на доверие.

РЕКЛАМА

В събота, когато Луната навлиза във Везни, преобладава по-светла енергия, която разпалва чувството ви за забавление и творчество. Това е чудесен ден за романтика или за артистична изява. Занимавайте се с дейности, които ви носят радост, и не се колебайте да споделите ентусиазма си с другите. Може да намерите голямо удовлетворение от съвместната работа по проекти, които са едновременно продуктивни и забавни.

В неделя връзката на Слънцето с Нептун създава благоприятна атмосфера за професионалните стремежи. Мечтите ви за професионалния ви път може да станат по-ясни, което прави този ден подходящ за поставяне на дългосрочни цели. Останете възприемчиви към интуитивните подтици относно амбициите си – те могат да ви насочат към избор, който съответства на истинското ви призвание.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели