Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва в понеделник със съвпад на Меркурий и Хирон в Овен, който оказва влияние върху единадесетия ви дом на приятелствата и бъдещите планове. Това небесно събитие подтиква към задълбочено вникване в динамиката на социалните ви кръгове, като е възможно да разкрие рани, свързани с принадлежност или колективни цели. Това е мощно време за изцеление чрез разговори, които преодоляват разбирането и насърчават чувството за общност и споделена цел.

С навлизането на Луната в Лъв във вторник фокусът ви се премества към сферата на интимността и споделените ресурси, осветени в третия ви дом. Емоционалните разговори могат да доведат до трансформиращи прозрения, задълбочаване на връзките или дори до промяна на подхода ви към личните и общите финанси. Приемете уязвимостта в тези дискусии; тя може да доведе до укрепващи резултати и взаимно израстване.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата съвпадът между Меркурий и Венера в Овен отново зарежда с енергия вашия единадесети дом, вплитайки хармония в социалните ви контакти и вдъхновявайки съвместните ви усилия. Този период е подходящ за участие в групови дейности, които съответстват на вашите ценности и стремежи, което може да доведе до удовлетворяващи постижения и укрепване на приятелствата.

В четвъртък транзитът на Луната в Дева придава прагматичен характер на кариерата и публичния ви имидж, като насочва вниманието към вашия четвърти дом. Това влияние изисква подробен подход към професионалните ви амбиции, като насърчава организацията и ефективността. Помислете как балансът между професионалния и личния живот и домашната среда подкрепят дългосрочните ви цели, като при необходимост внесете корекции, за да подхраните както кариерата, така и домашния си живот.

РЕКЛАМА

Секстилът между Марс и Юпитер в петък, при който Марс в Риби влияе на десети дом, а Юпитер в Телец – на дванадесети, предполага плавна връзка между професионалните ви начинания и подсъзнанието ви. Вслушвайте се в интуицията си; сънищата и вътрешните ви усещания може да ви дадат ценни насоки за решения в кариерата или да ви вдъхновят за творчески решения на препятствия.

През уикенда, когато Луната навлиза във Везни, а Слънцето прави квадратура с Плутон, вниманието се насочва към петия ви дом на творчеството, удоволствието и романтиката и към осмия ви дом на трансформацията. Този период ви предизвиква да балансирате между личното изразяване и дълбокото, понякога неудобно, израстване. Творческите проекти, романтичните срещи или заниманията, които ви носят радост, могат да се превърнат и в катализатори на личната еволюция, като ви подтикнат да се откажете от контрола и да приемете промяната.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели