Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 20 до 26 май

май 12, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, когато Слънцето се плъзне във вашия знак, Близнаци, то предвещава вълна от подмладяване и лично преоткриване. Това е вашата астрологична нова година, което я прави идеалното време да освежите имиджа си или да започнете нови проекти, които отразяват развиващите ви се интереси и страсти. Помислете за обновяване на гардероба си или за предефиниране на личната си марка, за да отбележите тази нова глава.

РЕКЛАМА

До сряда, когато Слънцето образува тригон с Плутон, ще имате възможност да направите дълбоки промени в личните си навици и здравословните си навици. Този аспект носи прилив на трансформираща енергия, насърчавайки ви да се освободите от всякакви самоналожени ограничения или нездравословни модели. Ако имате навик, който искате да промените, сега е моментът да започнете тази промяна с убеденост.

Пълнолунието в четвъртък в Стрелец активира сектора на взаимоотношенията ви. Очаквайте емоционални разкрития, които могат да повлияят значително на връзките ви. Това лунно събитие може да доведе до развръзка на въпроси, свързани с партньорството, независимо дали става въпрос за бизнес или за личния ви живот. Приемете яснотата, която идва от засилените емоции; това е възможност да направите корекции или да задълбочите връзките си въз основа на истинските си чувства.

РЕКЛАМА

Венера също навлиза във вашия знак в четвъртък, като засилва естествения ви чар и привлекателност. Любовта и социалните взаимодействия получават възхитителен тласък. Това е отличен период за социални излизания, онлайн запознанства или просто за наслаждаване на компанията на приятели. Думите ви ще носят допълнителна сладост и очарование, което ще ви улесни да спечелите сърца и почитатели.

И накрая, пристигането на Юпитер в Близнаци в събота засилва всичко, свързано с вас. Очаквайте значително разширяване на личните си стремежи и повишаване на общия ви оптимизъм. Това е чудесно време да мечтаете мащабно и да си поставите амбициозни цели за следващата година. Юпитер носи късмет на начинанията ви, така че защо да не заложите на нещо дръзко? Новаторска идея за този експанзивен период: започнете блог, влог или подкаст, за да споделяте уникалните си гледни точки и преживявания. Тази седмица е богата на възможности за растеж и вълнение – приемете ги изцяло, като оставите адаптивността и любопитството си да ви водят.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели