Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За вас, Близнаци, седмицата започва с интензивно пълнолуние в Скорпион в понеделник, което хвърля своята трансформираща светлина върху вашия шести дом на здравето и ежедневните задължения. Това може да е сигнал за време за емоционално и физическо пречистване. Това е отличен момент да се освободите от нездравословни навици или рутинни практики, които вече не ви служат. Помислете за тази възможност да пренастроите целите си за здраве и може би да въведете повече регенериращи дейности в ежедневието си.
Във вторник, когато Луната продължава пътуването си през Скорпион, се съсредоточете върху задълбочаване на разбирането на собствените си нужди и усъвършенстване на подхода си към работата и здравето. Възможно е да се появят емоционални разкрития, които да ви подтикнат да преосмислите от какво се нуждаете в ежедневието си, за да се чувствате удовлетворени и продуктивни.

РЕКЛАМА

Енергията се променя в четвъртък, когато Юпитер образува тригон с Лилит, който оказва влияние върху единадесетия ви дом на приятелствата и третия ви дом на общуването. Този аспект насърчава открития и авантюристичен дух в социалните ви среди. Това е чудесно време да се свържете с приятели или групи, които споделят вашите нетрадиционни интереси или които ви насърчават да изразявате по-свободно своята уникална същност. Участието в обществени дейности или социални събирания може да ви донесе изненадващи прозрения и удовлетворение.
В петък, когато Луната се премести в Стрелец, вашият седми дом на партньорствата ще се фокусира върху вас. Този транзит събужда желание за свобода и учене чрез взаимоотношенията. Независимо дали сте свободни, или обвързани, акцентът е върху израстването чрез взаимодействието с другите. Бъдете отворени за изследване на нови идеи или културни дейности с партньор или близък приятел, тъй като тези преживявания могат да обогатят връзките ви.

РЕКЛАМА

През уикенда Луната ще премине в Козирог и ще окаже влияние върху вашия осми дом на трансформацията и споделените ресурси. Събота и неделя са идеални за съсредоточаване върху финансовото планиране или решаване на общи задължения. Това е подходящо време за поставяне на ясни цели по отношение на инвестиции, дългове или други общи финансови интереси. Практичната Луна в Козирог ви помага да правите разумни, дългосрочни планове.
Седмицата завършва с възхитителна промяна, тъй като в понеделник Венера навлиза в Телец, подчертавайки вашия дванадесети дом на тайните и подсъзнанието. Този транзит ви приканва да откриете красотата в уединението и може да засили интуицията ви. Възползвайте се от дейности, които ви свързват с вътрешния ви свят, като медитация, водене на дневник или прекарване на време сред природата. Това е прекрасен период за лечение и личен размисъл, който ви помага да приключите седмицата спокойно и интроспективно.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели