Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Започвайки седмицата, Близнаци, вие се намирате на небесен кръстопът, който започва в неделя, когато Луната се плъзга във Везни, хвърляйки нежна светлина върху вашия пети дом на творчеството и романтиката. В същия ден космосът изтъкава гоблен от радост с Венера в секстил с Юпитер, която омагьосва дванадесетия ви дом на тайните и десетия дом на кариерата и обществения имидж. Във въздуха се носи шепот на случайност, който ви приканва да откриете скрити съкровища в душата си, които могат да окажат прекрасно влияние върху професионалния ви път. Позволете на въображението си да се развихри и наблюдавайте как вратите се отварят по неочакван начин, разкривайки пътища, наситени с потенциал.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато завесата на нощта се спусне, Пълнолунието във Везни осветява вашия пети дом в спектакъл на откровение и кулминация. Това светло събитие ви подтиква да се замислите какво ви носи радост и удовлетворение. Светлината на прожекторите върху творческите ви начинания и любовния ви живот ви подтиква да се освободите от остарелите сценарии и да приемете разказа, който искате да изживеете. Това е време за сърдечни декларации или за поставяне на последните щрихи по проект, който е близък до сърцето ви.

Разказът за седмицата се задълбочава в сряда, когато Луната навлиза в загадъчните води на Скорпион, подчертавайки шестия ви дом на здравето и службата. Междувременно Венера застава в опозиция с Лилит, създавайки напрежение между дванадесети дом на подсъзнанието и шести дом на ежедневието. Този космически танц може да раздвижи сенките и да ви подтикне да се изправите срещу онези части от себе си, които често държите скрити. Ключът се крие в баланса и интеграцията, в превръщането на сенките в сила, особено в работата и здравето ви.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Венера прави секстил с Уран, въздухът се тресе от очакване, което засяга дванадесети и десети дом. Този аспект ви осмелява да се освободите от конвенционалното и да въведете иновации в кариерата си. Това е отлично време за мозъчна атака, тъй като проблясъците на гениалност се появяват, когато най-малко ги очаквате. Възползвайте се от нестандартния подход и може би ще се натъкнете на пробив, който не само ще повиши обществения ви авторитет, но и ще се съгласува дълбоко с вътрешния ви свят.

Седмицата завършва в петък с прехода на Луната в Стрелец, който хвърля светлина върху седмия ви дом на партньорствата. Този транзит насърчава изследванията и приключенията в най-близките ви взаимоотношения. Независимо дали сте свободни или обвързани, призивът да разширите хоризонтите си чрез другите е силен. Включете се в задълбочени разговори, планирайте бъдещи пътувания или просто си позволете да мечтаете с някого до себе си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели