Изберете страница

Близнаци – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Близнаци, през тази седмица ви се предоставят възможности да опознаете дълбините на вътрешния си свят, да укрепите професионалните си взаимоотношения и да изразите творчеството и индивидуалността си. Приемете тези влияния с естествената си адаптивност и любопитство и ще откриете, че седмицата ви предлага богато пътешествие към себепознанието и личностното развитие.

РЕКЛАМА

Неделя, 28 януари, бележи началото на седмица, изпълнена с интелектуална и социална стимулация. Меркурий, вашата управляваща планета, образува тригон с Уран, който разпалва вашия 8-ми дом на трансформацията и общите ресурси. Този аспект може да донесе неочаквани прозрения или развития, свързани с финансите, особено тези, които включват партньорства или инвестиции. Това е отлично време да проучите нови начини за управление на споделените ресурси или да участвате в дискусии за финансовото планиране. Бъдете отворени за нетрадиционни идеи или внезапни възможности, които могат да променят финансовия ви пейзаж.

В същия ден Венера образува секстил със Сатурн, който оказва влияние върху вашия 8-и дом на трансформацията и 10-и дом на кариерата. Този транзит има стабилизиращ ефект върху професионалните ви взаимоотношения. Възможно е да попаднете в ситуации, в които дипломатическите ви умения са необходими за укрепване на връзките с колеги или бизнес партньори. Във въздуха витае усещане за зрялост и отговорност, което го прави идеално време за дългосрочно планиране и установяване на доверие в професионалните ви взаимодействия.

РЕКЛАМА

С напредването на седмицата до понеделник, 29 януари, Венера прави тригон с Юпитер, като оказва влияние върху 12-и дом на подсъзнанието и 8-и дом на трансформацията. Този хармоничен аспект ви насърчава да навлезете в по-дълбоките аспекти на психиката си. Това е подходящ момент за интроспекция и личностно израстване. Възможно е да откриете по-голямо чувство на спокойствие и разбиране по отношение на минали събития или нерешени проблеми. Това е и време за изцеление и отпускане, което ви позволява да продължите напред с нов оптимизъм.

В същия ден Марс прави тригон с Уран, като оказва енергизиращо влияние върху вашия 12-и дом на подсъзнанието и 8-и дом на трансформацията. Този аспект може да ви подтикне да предприемете действия по въпроси, които сте обмисляли дълбоко. Независимо дали става въпрос за преодоляване на емоционални рани или за значителни промени в начина, по който боравите с общи ресурси, вие сте насърчени да предприемете смели стъпки.

РЕКЛАМА

Във вторник, 30 януари, Луната навлиза във Везни, като влияе на вашия 5-и дом на творчеството и романтиката. Този транзит засилва естествения ви чар и творчество, което прави деня чудесен за артистични занимания или романтични начинания. Включете се в дейности, които носят радост, и дайте възможност на игривата си страна да изпъкне.

Навлизането на Луната в Скорпион в четвъртък, 1 февруари, премества фокуса ви към 6-ти дом на здравето и ежедневните задължения. Насърчаваме ви да обърнете внимание на физическото си благополучие и да организирате ежедневието си за максимална ефективност. Помислете за възприемане на по-здравословни навици или за рационализиране на рутинните си дейности, за да подобрите цялостната си продуктивност.

В петък, 2 февруари, Меркурий прави секстил с Нептун, оказвайки влияние върху вашия 10-и дом на кариерата и 7-и дом на партньорствата. Този аспект съчетава практическото общуване с интуитивното разбиране, особено в професионалните ви контакти и личните ви взаимоотношения. Това е благоприятно време за съвместни начинания и за изразяване на идеите ви с яснота и съпричастност.

Седмицата завършва в събота, 3 февруари, с тригон на Венера с Лилит във вашия 1-ви дом на Аз-а и 5-и дом на творчеството. Това съвпадение ви насърчава да приемете по-неконвенционалните аспекти на личността си, особено в творческото изразяване и романтичния си живот. Не се страхувайте да покажете уникалните си качества и да преследвате това, което наистина ви носи радост и удовлетворение.

Pin It on Pinterest

Сподели