Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 29 април до 5 май

апр. 21, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Сезонът ви започва да се затопля, тъй като космосът ви насърчава да укрепите комуникационните си канали. Навлизането на Венера в Телец на 29 април влияе на вашия 12-и дом, като ви приканва да навлезете в подсъзнанието си и да изследвате скритите аспекти на взаимоотношенията си. Този период е идеален за интроспекция и може би за откриване на една или две тайни за себе си, които могат да подобрят динамиката на взаимоотношенията ви.

С разгръщането на май Слънцето грее ярко във вашия знак до края на месеца, което го прави отлично време да изразите себе си и да потърсите нови връзки. Силата на думите ви е особено голяма сега; използвайте ги разумно, за да създадете значими взаимоотношения и да участвате в интелектуално стимулиращи разговори, които разпалват любопитството ви и хранят душата ви.

РЕКЛАМА

С навлизането на Луната в Риби на 2 май, което оказва влияние върху вашия 10-ти дом на кариерата и публичния имидж, емоционалният ви фокус се измества към професионалните ви стремежи. Този транзит раздвижва интуицията ви и ви помага да се ориентирате в социалната динамика на работното място. Вслушвайте се в интуицията си, когато вземате решения – вродената ви възприемчивост ще ви води, за да впечатлявате и въздействате.

След това транзитът на Луната в Овен на 4 май активира вашия 11-и дом на приятелствата и бъдещите надежди. Това е чудесно време да се свържете с приятели, да планирате социални събирания и да разширите мрежата си. Естественият ви чар и остроумие ви правят любимци във всяка тълпа, а взаимодействието ви може да доведе до нови и вълнуващи възможности.

РЕКЛАМА

Квадратурата между Венера и Плутон на 1 май може да внесе известно напрежение, особено свързано с минали взаимоотношения или скрити чувства (12-и дом и 9-и дом). Тези разкрития може да са неприятни, но също така ви предлагат възможност да се пречистите и да изчистите емоционалните отпадъци. Подхождайте към тези предизвикателства с характерната за вас адаптивност и се стремете да разрешавате конфликтите чрез диалог и разбиране.

На 3 май, когато Марс прави секстил с Плутон, вашият 11-и дом отново се активира, като този път ви предлага сила да действате по бъдещите си цели. Този аспект ви дава възможност да ръководите групови проекти или обществени инициативи, при които влиянието ви може да има дълбоко въздействие. Използвайте тази енергия, за да отстоявате каузи, в които вярвате, и да вдъхновявате другите да се присъединят към усилията ви.

Този месец защо да не насочите вътрешното си дете към малко причудливи приключения? Помислете дали да не се заемете с ново хоби, което ви позволява да използвате ръцете и ума си, като конструиране на модели или дори магически трикове. Тези дейности са не само забавни, но и подобряват сръчността и умствената ви сръчност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели