Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Близнаци, седмицата ви ще бъде калейдоскоп от космически промени, всяка от които ще повлияе на платното на живота ви с ярки пръски прозрение, връзка и трансформация. Докато се движим по небесния пейзаж, се подгответе за пътуване, което ще засегне всяко кътче от съществуването ви – от дълбините на подсъзнанието ви до върха на стремежите ви.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в неделя с Меркурий, който се противопоставя на Лилит, хвърляйки светлина върху вашия единадесети дом на приятелствата, надеждите и мечтите. Това подреждане ви предизвиква да съчетаете идеалистичните визии, които имате за бъдещето си, със суровите истини на настоящия ви социален кръг. Това е призив да възприемете автентичността във взаимодействията си и да преразгледате съответствието на личните си цели с колективните вибрации на мрежата ви.

С настъпването на понеделник и навлизането на Луната в Риби десетият ви дом на кариерата и публичния имидж е осветен. Този транзит ви приканва да се настроите към интуицията си по отношение на професионалния си път. Как вътрешният ви глас ви насочва при оформянето на публичната ви личност и професионалните ви постижения? В същия ден Меркурий секстил Уран наелектризира деветия ви дом на пътуванията, философията и висшето образование, предизвиквайки внезапно желание да разширите хоризонтите си. Независимо дали става дума за спонтанно пътуване, задълбочаване в нова тема или иновативен проект, Вселената ви подтиква към разширяване на мирогледа ви.

РЕКЛАМА

Енергията се променя в сряда, когато Марс прави секстил с Хирон, активирайки отново деветия ви дом, но този път се фокусира върху лечението и израстването чрез изследване и учене. Този аспект ви насърчава да се изправите срещу всякакви страхове или рани, свързани с излизането от зоната ви на комфорт, и да ги поправите. Това е силно време за личностно развитие, тъй като сте призовани смело да преследвате нови преживявания, които обещават растеж и просветление.

До четвъртък опозицията на Слънцето с Лилит ви призовава да намерите баланс между професионалните си амбиции и изискванията на личния си живот, като особено силно засяга четвъртия ви дом на дома и семейството. Възможно е да се чувствате разкъсани между напредъка в кариерата и грижата за домашните дела или личните нужди. Навлизането на Луната във Водолей по-късно през деня подчертава деветия ви дом, като ви подтиква да търсите свобода и новаторство в стремежа си към знание и истина.

РЕКЛАМА

В петък в десетия ви дом се наблюдава хипнотизиращ съвпад на Меркурий и Нептун, който размива границите между реалността и стремежите в кариерата ви. Това ефирно съчетание на енергии може да вдъхнови творчески виждания за професионалния ви път или да доведе до недоразумения, ако не се движите с яснота и намерение. Отделете време да размишлявате върху амбициите си, като позволите на интуицията си да ръководи решенията ви.

Седмицата завършва в събота с динамичен аспект Слънце – секстил Уран, който разтърсва основите на вашия осми дом на трансформацията и споделените ресурси. Очаквайте неочаквани промени, които могат да засегнат финансите ви, особено тези, свързани с партньорства или инвестиции. Тези промени, макар и внезапни, са изпълнени с потенциал за иновации и обновяване. Завръщането на Луната в Риби засилва рефлексивното настроение, като ви подтиква да обмислите емоционалните и духовните измерения на вашата кариера и публичен имидж.

Pin It on Pinterest

Сподели