Изберете страница

Близнаци – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Когато Близнаците встъпят в седмицата от 7 до 13 януари 2024 г., космосът представя смесица от възможности и предизвикателства за растеж и размисъл. Придвижването на Луната в Стрелец на 7 януари активира вашия 7-и дом на партньорствата и близките взаимоотношения, разпалвайки желание за по-дълбоки връзки и значими взаимодействия. Аспектът на Венера с Лилит в същия ден обаче може да извади на повърхността скрито напрежение във взаимоотношенията ви, което да засегне най-вече 6-ия ви дом на ежедневието и здравето. Това е период, в който трябва да се ориентирате в междуличностната динамика с внимание и чувствителност.

РЕКЛАМА

Квадратурата на Меркурий с Нептун на 9 януари, при която Меркурий е в 7-ия ви дом, а Нептун – в 10-ия ви дом на кариерата и публичния имидж, може да създаде объркване или недоразумения в професионалните ви комуникации или с партньорите. При ретрограден Меркурий е важно да изяснявате мислите и намеренията си, за да избегнете недоразумения.

Навлизането на Луната в Козирог на 10 януари премества фокуса ви към 8-ия ви дом на трансформацията, общите ресурси и интимността. Този транзит носи възможност за емоционална дълбочина и прозрения по споделени финансови въпроси. Хармоничните аспекти на Слънцето в тригон с Уран и Марс в секстил със Сатурн, които въздействат съответно на вашия 8-ми и 4-ти дом, предполагат благоприятен период за решаване на семейни въпроси, домашни дела и емоционална сигурност със съчетание от новаторство и практичност.

На 11 януари Новолунието в Козирог бележи мощен момент за определяне на намерения, свързани с емоционални връзки, общи финанси и лична трансформация. Едновременно с това Венера в тригон с Хирон, с Венера в 7-ия ви дом и Хирон в 11-ия ви дом на приятелствата и бъдещите цели, осигурява лечебна енергия във взаимоотношенията, предлагайки възможност за поправяне на минали рани и укрепване на връзките.

С преминаването на Луната във Водолей на 12 януари, която активира вашия 9-и дом на пътуванията, висшето образование и системите от вярвания, вие сте насърчени да изследвате нови идеи, култури и философии. Марс в тригон с Юпитер, с Марс в 8-ия ви дом и Юпитер в 12-ия ви дом на подсъзнанието, засилва стремежа ви да се впуснете в непознатото и да разширите хоризонтите си както в умствен, така и в духовен план.

През тази седмица, с ретроградното движение на Уран във вашия 12-и дом до 27 януари 2024 г., може да се окаже, че преоценявате своите подсъзнателни модели, мечти и скрити аспекти на личността си. Това е период на вътрешни открития и пробуждане.

РЕКЛАМА

Съвети за Близнаци

  • Приемете по-дълбоките връзки във взаимоотношенията, но бъдете внимателни към потенциалните скрити напрежения.
  • Общувайте ясно в професионалните и личните партньорства, особено при ретрограден Меркурий.
  • Изследвайте емоционалната дълбочина и споделените финансови въпроси с баланс между иновативност и практичност.
  • Използвайте Новолунието, за да определите намерения в областите на интимността, споделените ресурси и личната трансформация.
  • Търсете изцеление във взаимоотношенията и работете за укрепване на социалните си връзки.
  • Стремете се към нови идеи, културни преживявания и образователни възможности.
  • Размишлявайте върху подсъзнателните си модели и вътрешни мисли, подготвяйки се за личностно израстване и самоосъзнаване.

Тази седмица, Близнаци, е посветена на намирането на хармония между естественото ви любопитство и нуждата от дълбоки, смислени връзки и самоизследване. Позволете на небесните събития да ви насочат към израстване и разбиране, както във взаимоотношенията ви, така и във вътрешния ви свят.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели