Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Пътешествието започва в понеделник с новолунието в Овен, което активира 11-ия ви дом на приятелствата, надеждите и мечтите. Това лунно събитие предизвиква бурна социална активност и потенциал за нови начинания в колективните ви начинания. Това е време за поставяне на намерения, свързани с вашите стремежи и общностите, към които принадлежите. Помислете какви мечти искате да преследвате и кого искате да има до себе си, докато ги преследвате.

С напредването на седмицата и навлизането на Луната в Телец във вторник, измествайки фокуса към вашия 12-и дом на самотата, интроспекцията и скритите въпроси, ви обгръща по-тиха, по-съзерцателна енергия. Това е период, в който можете да се обърнете навътре, да обмислите най-съкровените си мисли и да обърнете внимание на мечтите и интуицията, които ви нашепват тайни, предназначени само за вас. Възползвайте се от уединението, за да се презаредите и да се свържете с по-дълбоките части на себе си.

РЕКЛАМА

В сряда космическият танц се засилва със съвпада на Марс и Сатурн в Риби, които оказват влияние върху вашия 10-ти дом на кариерата и общественото положение. Това съвпадение ви предизвиква да се изправите срещу всички препятствия по професионалния си път с постоянство и дисциплина. Това е момент, в който трябва да преоцените дългосрочните си цели, да приложите решителност и упорит труд към амбициите си и да осъзнаете стойността на търпението за постигането на траен успех.

Настроението се разведрява до четвъртък, когато Луната навлиза в Близнаци и вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността, съвпадайки със Слънцето в съвпад с Меркурий в Овен. Това е мощен ден за личностно изразяване и общуване, който разпалва вашето любопитство и словесни умения. Способността ви да изразявате идеите си и да общувате с другите се повишава, което прави този ден отличен за разговори, презентации и писане. Позволете на гласа си да бъде чут, Близнаци, защото той има силата да вдъхновява и просветлява.

РЕКЛАМА

Седмицата завършва в събота с преминаването на Луната в Рак и вашия втори дом на финансите и ценностите, което привлича вниманието ви към въпросите на сигурността и това, което ви е скъпо. Тази фаза ви подтиква да обмислите материалните си нужди и желания, като ви подтиква да се погрижите за ресурсите си и да преосмислите приоритетите си. Това е време за емоционално осмисляне на връзката ви с парите и притежанията, което насърчава по-дълбокото разбиране на това, което наистина ви осигурява комфорт и стабилност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели