Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Раци, тази седмица ви носи вълнуващи промени и възможности за личностно израстване. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия единадесети дом на приятелствата и социалните групи, което може да доведе до неочаквани срещи и нови връзки. Бъдете отворени към нови хора и идеи, които могат да разширят кръгозора ви.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия шести дом на работата и здравето. Това е чудесно време да се съсредоточите върху ежедневните си задачи и да подобрите рутината си. Обърнете внимание на здравето си и направете необходимите промени, за да се чувствате по-добре във физическо и емоционално отношение.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да изразите своята индивидуалност и да следвате мечтите си. Вашият пети дом на творчеството и любовта е активиран, така че може да се почувствате по-вдъхновени и страстни от обикновено. Това е чудесно време да се отдадете на хобитата си и да прекарате време с любимите си хора.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия седми дом на партньорствата и взаимоотношенията. Това е време за задълбочаване във връзките ви и за изграждане на по-силни взаимоотношения. Може да се почувствате по-романтични и сантиментални от обикновено.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите лични финанси и семейни отношения. Вашият втори дом на материалното благополучие и четвърти дом на дома и семейството са активирани, така че може да видите подобрения в тези области. Това е чудесно време да се съсредоточите върху създаването на уют и хармония в дома си.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия седми дом на партньорствата и взаимоотношенията. Това е време за размисъл върху вашите взаимоотношения и за освобождаване от всичко, което вече не ви служи. Може да се почувствате привлечени от нови запознанства или да решите да задълбочите съществуващите си връзки.