Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 8-ия ви дом на интимността, споделените ресурси и трансформацията. Това е време за задълбочаване на връзките с близките ви и за изследване на емоционалните дълбини. Бъдете отворени за промени и нови начини за свързване с другите.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 9-ия ви дом на пътешествията, висшето образование и разширяването на хоризонтите, както и на 12-ия ви дом на подсъзнанието и духовността. Това е идеално време за планиране на пътуване, започване на курс или задълбочаване на духовните си практики. Съсредоточете се върху личностното си израстване и търсете нови знания.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 10-и дом на кариерата и обществения имидж. Това е време за изява на амбициите ви и за работа по професионалните ви цели. Не се страхувайте да поемате инициатива и да показвате лидерските си качества.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 9-ия ви дом на пътешествията и 11-ия ви дом на социалните кръгове и приятелствата. Това е прекрасен период за социални събития, нови запознанства и романтични срещи. Бъдете отворени за нови преживявания и се насладете на компанията на близките си.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност в 4-ия ви дом на дома, семейството и корените. Възможно е да се наложи да се справите с някои семейни проблеми или емоционални сътресения. Обърнете внимание на нуждите на близките си и се стремете към хармония и разбирателство.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 9-ия ви дом на пътешествията и 10-ия ви дом на кариерата. Това е момент на вдъхновение и иновации. Бъдете отворени за нови възможности, които могат да ви отведат в неочаквани посоки. Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт и да поемете рискове.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org