Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 1 – 7 юли 2024

юни 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, докато Меркурий навлиза в Лъв, вашият осми дом на споделени ресурси и трансформация е подчертан. Мислите ви ще се насочат към дълбоки, смислени теми и финансови въпроси, включващи други хора. Това е отличен момент да се включите в сериозни разговори за инвестиции, съвместни финанси или да се задълбочите в психологически и емоционални проблеми, които трябва да бъдат решени. Вашата комуникация ще има мощно въздействие, така че я използвайте разумно.

Във вторник Луната навлиза в Близнаци, активирайки вашия шести дом на работа и здраве. Ще се почувствате енергизирани да се справите с ежедневните си задачи и рутина. Това е добър ден да организирате работното си място, да планирате графика си и да се съсредоточите върху дейности, свързани със здравето. Помислете дали да не започнете нов режим на упражнения или да прецизирате диетата си. Вашето внимание към детайлите и производителността ще бъдат повишени.

РЕКЛАМА

До сряда Венера формира тригон със Сатурн, влияейки положително на вашия седми дом на партньорствата. Този аспект носи хармония и стабилност във вашите близки отношения. Това е идеалното време да се ангажирате с дългосрочни планове с партньора си или да затвърдите важни бизнес съюзи. Енергията подкрепя изграждането на силни, трайни връзки, базирани на взаимно уважение и разбирателство.

Четвъртък носи Луната в Рак, като допълнително набляга на вашия седми дом. Емоционалните връзки във вашите взаимоотношения стават по-изразени. Може да почувствате по-дълбока нужда да се свържете със своята половинка или да разрешите всички нерешени проблеми. Това е добър ден да подхранвате връзките си, да предлагате подкрепа и да търсите баланс във вашите партньорства.

РЕКЛАМА

В петък Марс формира секстил със Сатурн, въздействайки върху вашия девети дом на пътувания и висше образование. Това подравняване насърчава дисциплиниран подход към разширяване на хоризонтите ви. Това е чудесен ден да планирате образователно занимание, да започнете нов курс или да си поставите цели за пътуване. Вашите усилия в тези области ще бъдат структурирани и добре обмислени, което ще доведе до смислен растеж и постижения.

Новолунието в Рак в събота продължава да подчертава вашия седми дом, отбелязвайки мощно време за ново начало във вашите взаимоотношения. Поставете намерения, свързани с вашите партньорства, независимо дали са романтични или бизнес. Помислете какви промени искате да започнете, за да подобрите тези връзки. Това е чудесна възможност да насърчите нови връзки или да подновите ангажимента си към съществуващите.

И накрая, в неделя Луната навлиза в Лъв, измествайки фокуса обратно към вашия осми дом. Уикендът завършва с акцент върху трансформацията и споделените ресурси. Това е подходящ момент да помислите върху вашите емоционални и финансови инвестиции и да направите всички необходими корекции. Участвайте в дейности, които насърчават изцелението и личностното израстване, прегръщайки трансформиращата енергия.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели