Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Козирози, тази седмица ви насърчава да се обърнете навътре и да се съсредоточите върху личностното си израстване. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия пети дом на творчеството и любовта, което може да предизвика неочаквани промени в романтичния ви живот или да ви вдъхнови да изразите креативността си по нови и вълнуващи начини. Бъдете отворени към нови преживявания и се оставете да бъдете водени от сърцето си.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия дванадесети дом на подсъзнанието и духовността. Това е време за размисъл, медитация и свързване с вътрешната ви мъдрост. Може да се почувствате по-интроспективни и съзерцателни от обикновено, затова отделете време за почивка и релаксация.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да се свържете с другите и да изградите по-силни взаимоотношения. Вашият седми дом на партньорствата е активиран, така че може да се почувствате по-социални и да желаете да прекарвате повече време с любимите си хора.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия първи дом на личността и външния вид. Това е време да се съсредоточите върху себе си и да се погрижите за нуждите си. Може да решите да промените външния си вид, да започнете нов здравословен режим или да се отдадете на малко лично време.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашето семейство и дома. Вашият четвърти дом на дома и семейството е активиран, така че може да се почувствате по-свързани с корените си и да прекарате повече време с близките си.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия първи дом на личността и външния вид. Това е време за размисъл върху това кои сте и какво искате да постигнете в живота. Може да се почувствате вдъхновени да направите смели промени и да поемете по нов път.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели