Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 2-ия ви дом на финансите, ценностите и самочувствието. Това може да донесе неочаквани възможности за увеличаване на доходите ви или за преоценка на това, което е важно за вас. Бъдете отворени за нови начини за печелене на пари и се доверете на интуицията си.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 3-ия ви дом на комуникацията, ученето и близките връзки, както и на 6-ия ви дом на здравето и ежедневието. Това е подходящ момент да обсъдите идеите си с другите, да научите нещо ново или да подобрите комуникацията си с братя и сестри, съседи и колеги. Съсредоточете се върху яснотата и ефективността в общуването си.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 4-и дом на дома, семейството и емоционалната сигурност. Това е време за създаване на уютна атмосфера у дома, за споделяне на чувствата си със семейството и за грижа за емоционалното си благополучие.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 3-ия ви дом на комуникацията и 5-ия ви дом на романтиката, творчеството и удоволствията. Това е период, в който може да изпитате повече страст и желание за общуване с другите. Използвайте този момент, за да изразите себе си творчески, да флиртувате и да се насладите на романтични срещи.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност в 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж. Може да се сблъскате с някои предизвикателства в работата си или да се запитате за професионалните си цели. Бъдете гъвкави и отворени за нови възможности.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 3-ия ви дом на комуникацията и 4-ия ви дом на дома. Това е момент на вдъхновение и неочаквани идеи. Бъдете отворени за нови начини за общуване с близките си и за създаване на хармония в дома.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org