Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Козирог, в понеделник Меркурий в секстил с Юпитер осветява вашия осми дом на трансформацията и дванадесети дом на интроспекцията. Това съвпадение подкрепя дълбокото мислене и духовното израстване. Възможно е да почувствате силно желание да навлезете в подсъзнанието си и да изследвате скрити аспекти от себе си. Това е отличен ден за медитация, водене на дневник или всякаква форма на вътрешна работа, която ви помага да придобиете прозрение и яснота. Тази енергия благоприятства и финансовото планиране и съвместните начинания, така че обмислете обсъждане на дългосрочни инвестиции или общи ресурси.
Във вторник, когато Луната навлиза в Дева, вашият девети дом на изследванията и висшето образование е в центъра на вниманието. Това е идеалният момент за осъществяване на образователни начинания, планове за пътуване или философски дискусии. Аналитичните ви умения са остри и може да откриете радост в разширяването на знанията си и изследването на нови идеи. Прегърнете любопитството си и потърсете начини да разширите хоризонтите си.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза в Лъв и отново засилва ролята на осмия ви дом. Този транзит засилва емоционалните ви връзки и внася нотка страст във взаимоотношенията ви. Това е добро време за задълбочаване на интимността и за изследване на емоционалните дълбини на партньорствата ви. Възможно е също така да почувствате силно желание да трансформирате аспекти от личния си живот, търсейки по-смислени и удовлетворяващи връзки.
В петък Луната ще премине във Везни и ще засегне десетия ви дом на кариерата и обществения имидж. Балансът и хармонията в професионалния ви живот стават ключови теми. Това е ден, в който трябва да се съсредоточите върху професионалните си цели и начина, по който се представяте пред света. Дипломатическите ви умения се засилват, което улеснява ориентирането в динамиката на работното място и подпомага сътрудничеството с колегите. Помислете как можете да постигнете по-добър баланс между работата и личния живот.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит във вашите осми и десети дом внася мощна и трансформираща енергия в кариерата и личния ви живот. Възможно е да почувствате силен порив да се освободите от традиционните кариерни пътища и да изследвате истинските си страсти. Прегърнете интуицията си и се доверете на вътрешните си напътствия, когато става въпрос за професионални решения. Тази енергия подкрепя смелите и нестандартни подходи, които могат да доведат до значителни пробиви.
С навлизането на Луната в Скорпион в неделя единадесетият ви дом на приятелствата и социалните мрежи се фокусира върху вас. Емоционалната интензивност може да повлияе на взаимодействията ви, което да доведе до дълбоки и значими връзки. Това е добър ден за общуване с приятели и участие в групови дейности. Помислете за проучване на нови начини да допринесете за развитието на вашата общност и да подкрепите приятелите си. Тази енергия подкрепя трансформиращите социални преживявания и укрепването на социалните ви връзки.