Изберете страница

Дева – Месечен Хороскоп за Май 2024

мар. 31, 2024 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Дева, докато май плете своя разказ за обновление и растеж, звездите се подреждат в модел, който говори директно за вродената ви нужда от ред, разбиране и връзка. С ретроградното пътуване на Плутон, което започва на 2 май през вашия 5-и дом, космосът ви приканва да размишлявате върху темите за творчеството, удоволствието и романтиката. Този интроспективен период изисква от вас да преоцените какво наистина ви носи радост и как изразявате уникалната си същност. Има ли страсти или хобита, които сте пренебрегвали и които заслужават възраждане?

РЕКЛАМА

Новолунието в Телец на 8 май хвърля грижовно сияние върху вашия 9-и дом, като посява семена на любопитство и разширяване в ума ви. Това лунно събитие е призив да разширите хоризонтите си, независимо дали чрез пътуване, образование или изследване на нови философии. Какви нови територии, буквални или метафорични, копнеете да изследвате?

Навлизането на Меркурий в Телец на 15 май допълнително подчертава вашия 9-и дом, като засилва способността ви за учене и общуване между различни култури. Стремежът ви към знания се засилва, което прави това време отлично за академични занимания, писане или задълбочаване в теми, които ви вълнуват. Вашите думи и идеи сега могат да свързват светове, Дево.

Когато Слънцето премине в Близнаци на 20 май, осветявайки вашия 10-ти дом, вниманието ви се насочва към кариерата и обществения ви имидж. В центъра на вниманието са вашите постижения и целите, към които се стремите. Този период ви насърчава да помислите за своето наследство и за това как искате да бъдете признати за своя принос. Това е време да блеснете в професионален план и да направите стратегически ходове, които съответстват на дългосрочните ви виждания.

Пълнолунието в Стрелец на 23 май, заедно с навлизането на Венера в Близнаци, подчертава взаимодействието между 4-ия и 10-ия ви дом. Това космическо равновесие ви подтиква да се замислите за основите и стремежите си, за личното и общественото, за дома и кариерата. Пълнолунието ви приканва да намерите утеха в корените и емоционалния си център, докато Венера насърчава хармонията и изяществото в професионалните ви взаимоотношения. Как можете да подхранвате вътрешното си Аз, докато преследвате външен успех?

Навлизането на Юпитер в Близнаци на 25 май разширява темите на вашия 10-ти дом, като обещава растеж и изобилие в професионалния ви живот. Влиянието на Юпитер носи оптимизъм, възможности и потенциал за признание. Това е време, в което да прегърнете амбицията и да се доверите на пътуването към постигането на мечтите си.

РЕКЛАМА

Земни прозрения и добродетели на Девата:

  • Образователно обогатяване: Вдъхновени от Новолунието във вашия 9-и дом, помислете дали да не се запишете на курс, който вълнува интелекта ви, или да проучите възможностите за образователни пътувания.
  • Съзнателно картографиране: Докато Слънцето осветява 10-ия ви дом, начертайте пътната карта на кариерата си за следващата година. Къде виждате себе си и какви стъпки ще ви отведат там?
  • Пространства за убежище: Слънцето се намира в 4-ия ви дом, създайте у дома си подхранващо пространство, което да отразява вътрешния ви мир, светилище, където можете да се презаредите и да мечтаете.
РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели