Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 1 – 7 юли 2024

юни 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник седмицата започва с Меркурий, който навлиза в Лъв, подчертавайки вашия дванадесети дом на интроспекция и сънища. Мислите ви може да се насочат навътре, фокусирайки се върху по-дълбоки аспекти на вашата психика. Това е подходящо време да помислите върху вашите подсъзнателни мотиви и да се включите в творчески или медитативни практики. Позволете си да изследвате своя вътрешен свят и да получите прозрения, които могат да ви водят напред.

Във вторник Луната се придвижва в Близнаци, осветявайки вашия десети дом на кариерата и обществения живот. Може да се почувствате по-амбициозни и готови да се справите с професионалните предизвикательства. Създаването на контакти и общуването на вашите идеи може да доведе до нови възможности. Останете отворени за спонтанни взаимодействия, които могат да стимулират вашата кариера или обществено положение.

РЕКЛАМА

До сряда Венера формира тригон със Сатурн, влияейки положително на вашия единадесети дом на приятелства и групови дейности. Този аспект насърчава солидни и подкрепящи отношения във вашите социални кръгове. Това е отличен момент да си сътрудничите по проекти, да планирате бъдещи начинания с приятели или да се присъедините към нова обществена група. Стабилността, която изграждате сега, ще бъде от полза за социалния ви живот в дългосрочен план.

Четвъртък носи Луната в Рак, като отново набляга на вашия единадесети дом. Емоционалните връзки с приятели и социални мрежи стават по-важни. Може да намерите утеха и подкрепа от вашата общност. Това е добър ден да подхранвате тези взаимоотношения и да участвате в групови дейности, които са в съответствие с вашите ценности и интереси.

В петък Марс формира секстил със Сатурн, въздействайки върху вашия първи дом на себе си и външния вид. Това подреждане носи дисциплиниран подход към личните цели и самоусъвършенстването. Ще имате желанието и решителността да направите положителни промени в живота си, независимо дали става въпрос за започване на нова фитнес рутина, актуализиране на външния ви вид или преследване на лична амбиция. Вашите усилия ще се изплатят с трайни резултати.

РЕКЛАМА

Съботното Новолуние в Рак продължава да подчертава вашия единадесети дом, отбелязвайки време за ново начало във вашия социален живот. Поставете намерения, свързани с вашите приятелства, групови дейности и участие в общността. Помислете какви социални връзки искате да насърчавате и предприемете стъпки, за да ги превърнете в реалност. Това е мощен момент да посеете семена за бъдещи сътрудничества и социални ангажименти.

И накрая, в неделя Луната навлиза в Лъв, измествайки фокуса обратно към вашия дванадесети дом. Уикендът завършва с енергия за размисъл и интроспекция. Прекарайте време сами, за да се презаредите и да обработите емоциите си. Участието в творчески или духовни дейности ще бъде особено удовлетворяващо. Вслушайте се във вътрешния си глас и уважете нуждата си от уединение и почивка.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели