Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп (10 – 16 Декември 2023)

дек. 9, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица представя богата плетеница от астрологични влияния за Лъва, като се фокусира върху балансирането на изискванията към дома и кариерата, подхранването на творчеството и романтиката, подобряването на здравето и ежедневните задължения и изследването на по-дълбоката динамика на взаимоотношенията. Всеки транзитен ден носи уникален набор от влияния, които насърчават израстването и интроспекцията в различни области на живота ви.
РЕКЛАМА

Неделя, 10 декември: Венера в опозиция с Юпитер

 • Въздействие върху Дева: Опозицията Венера – Юпитер, с Венера в Скорпион и Юпитер в Телец, активира съответно 3-ти и 9-ти дом. Този аспект подчертава напрежението между непосредственото ви обкръжение, общуването и по-широките убеждения или въпросите, свързани с далечни разстояния.
 • Задълбочен анализ: Може да се окаже, че балансирате между местните си ангажименти и комуникации и необходимостта от разширяване, било то чрез пътуване, висше образование или изследване на нови философии. Това може да се прояви като дилема между това да останете свързани в непосредствената си общност и търсенето на по-широки хоризонти.
 • Съвет: Стремете се към баланс. Използвайте вродените си аналитични умения, за да планирате ефективно. Ако сте обмисляли да продължите образованието си или да планирате пътуване, сега може би е моментът да започнете да правите конкретни планове. По същия начин, ако има важни разговори, които трябва да се проведат в рамките на вашата общност или в близкото ви обкръжение, сега е моментът да ги проведете.

Понеделник, 11 декември

 • Луната влиза в Стрелец: Луната в Стрелец осветява вашия четвърти дом, като се фокусира върху дома, семейството и емоционалната ви основа. Този транзит насърчава интроспекцията и вниманието към личния ви живот.
 • Меркурий Секстил Венера: Меркурий в Козирог секстил Венера в Скорпион свързва вашия 5-и дом на творчеството и романтиката с вашия 3-и дом на общуването. Този хармоничен аспект засилва способността ви да се изразявате творчески и романтично чрез общуване.
 • Секстил Венера с Лилит: Венера във вашия 3-ти дом секстил Лилит във вашия 1-ви дом ви насърчава да приемете и изразите своята уникална същност, особено в непосредственото си обкръжение и в общуването.
 • Съвет: Съсредоточете се върху дома и семейството. Това е отлично време да проведете сърдечни разговори с близките си или да изразите чувствата си чрез творчески средства. Прегърнете уникалните си качества в общуването си.
РЕКЛАМА

Вторник, 12 декември: Новолуние в Стрелец

 • Въздействие върху Дева: Новолунието в Стрелец, във вашия 4-ти дом, предлага ново начало по въпроси, свързани с дома и емоционалното ви благополучие. Това е време да си поставите намерения за създаване на грижовна и сигурна домашна среда.
 • Задълбочен анализ: Помислете върху това, което ви кара да се чувствате сигурни и у дома. Време ли е за преместване или за проект за подобряване на дома? Може би става въпрос за създаване на пространство, което по-добре отразява вътрешната ви същност. Помислете за емоционалните си нужди и как домашната среда може да ги подкрепи.
 • Съвети: Използвайте това Новолуние, за да инициирате промени в домашния си живот, които ще засилят чувството ви за сигурност и комфорт. Това е и подходящо време да укрепите връзките си с членовете на семейството.
РЕКЛАМА

Сряда, 13 декември: Луната навлиза в Козирог

 • Въздействие върху Дева: Движението на Луната в Козирог привлича вниманието към вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и децата. Този период може да ви вдъхнови за по-дисциплиниран подход към творческите ви проекти и романтичния ви живот.
 • Задълбочен анализ: Това е подходящ момент да се заемете сериозно с творческо начинание или да обмислите по-практичните аспекти на романтичните си отношения. Ако имате деца, вниманието ви може да бъде насочено повече към тяхната структура и дисциплина.
 • Съвет: Помислете как да внесете повече структура в творческите си начинания. Ако сте в романтична връзка, помислете как можете да изградите по-стабилна и сигурна основа. За тези, които имат деца, се съсредоточете върху осигуряването на баланс между любов и дисциплина.

Петък, 15 декември

 • Луната навлиза във Водолей: С преминаването на Луната във Водолей фокусът ви се премества към вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Този период може да ви донесе новаторски идеи как да подобрите тези области от живота си.
 • Марс в тригон с Хирон: Марс в Стрелец в 4-ия ви дом в тригон с Хирон в Овен в 8-ия ви дом носи възможност за изцеление и израстване в личния ви живот, особено във връзка със семейната динамика и емоционалната уязвимост.
 • Задълбочен анализ: Това е време за самоанализ и иновации в ежедневието ви. Обмислете нови начини за подобряване на благосъстоянието и ефективността си. Тригонът между Марс и Хирон подкрепя излекуването на дълбоко вкоренени проблеми в семейството ви или преодоляването на емоционални рани.
 • Съвети: Бъдете отворени към нови подходи в работата и здравето си. Това е и добро време за емоционално изцеление, особено свързано със семейни въпроси. Обмислете терапии или дейности, които насърчават емоционалното благополучие.
РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели