Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва в неделя с Новолунието в Риби, което осветява вашия 7-и дом на партньорствата и близките взаимоотношения. Тази лунация отваря портал за нови начинания в начина, по който се свързвате и обвързвате с другите, независимо дали става въпрос за бизнес сътрудничество или за лични отношения. Това е време за поставяне на намерения, които насърчават взаимното израстване, разбирането и емоционалната подкрепа. Размислете върху динамиката на взаимоотношенията си и помислете как можете да създадете по-хармонични и значими връзки.

Пътуването на Меркурий в Овен в същия ден активира вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността. Този транзит насърчава директната и напориста комуникация по чувствителни теми, като предлага възможности за задълбочаване на доверието и укрепване на връзките. Аспектът Меркурий секстил Плутон засилва разговорите ви, като ви подтиква да вникнете в психологическите подводни течения на взаимодействията ви. Това е мощно време за пробив в разбирането на споделените ценности и за ориентиране във финансовите или емоционалните зависимости.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната преминава в Овен, акцентът върху вашия 8-и дом продължава да се поставя, като се подчертават темите за възраждането и емоционалната устойчивост. Възможно е да се окажете по-емоционално ангажирани с разкриването на истини и изследването на сложността на вътрешния ви свят. Този период насърчава интроспекцията и изцелението на минали рани, проправяйки пътя за по-силно усещане за споделена цел и обновяване на взаимоотношенията.

Навлизането на Венера в Риби в понеделник смекчава фокуса, внасяйки благодат и съпричастност във вашия седми дом. Тук Венера засилва привлекателността ви и способността ви да се свързвате на сърдечно ниво, което го прави идеално време за романтика и изглаждане на всякакви напрежения в партньорствата. Този транзит ви приканва да оцените красотата в най-близките си взаимоотношения и да изразявате обичта си по-открито и творчески.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата, с преминаването на Луната в Телец и вашия 9-и дом, перспективата ви се променя към растеж, учене и разширяване. От сряда нататък сте насърчени да разширите хоризонтите си, независимо дали чрез пътуване, образование или духовно изследване. Този транзит насърчава желанието ви да научите и опознаете повече от света, като ви подтиква да излезете от зоната си на комфорт и да приемете нови философии или култури.

В петък навлизането на Луната в Близнаци осветява 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж, подчертавайки вашите амбиции и постижения. Този период ви мотивира да предавате идеите си по-публично и да предприемате инициативи, които могат да допринесат за напредъка на професионалните ви цели. Това е време, в което трябва да сте адаптивни и любопитни, да използвате интелектуалните си способности, за да се ориентирате във възможностите за кариера и да направите трайни впечатления.

Pin It on Pinterest

Сподели