Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Девата небесните движения през седмицата осигуряват гоблен от преживявания, които могат да подобрят личностното израстване, творчеството и взаимоотношенията.

РЕКЛАМА

Когато в началото на седмицата Луната навлезе в Овен, вниманието ви се насочва към по-широките хоризонти на живота. Това може да се прояви като внезапно желание да научите нещо ново или като възможност да разширите знанията си чрез семинар или курс. Това е момент, в който да приемете нови философии или културни преживявания, които обогатяват душата ви.

Навлизането на Марс във Водолей на 13 февруари активира шестия ви дом на здравето и ежедневните задължения. Този транзит може да ви вдъхнови да направите революция в навиците си, може би като възприемете нов фитнес режим или като рационализирате работните си процеси за по-голяма ефективност. Нововъведенията, които Марс носи, могат да вдъхнат свежа енергия в ежедневието ви.

РЕКЛАМА

Едновременно с това Венера образува секстил с Нептун, което ще придаде мечтателен и романтичен оттенък на вашите взаимоотношения. Във вашия пети дом на любовта и творчеството този аспект може да предизвика нов творчески проект или да добави нотка магия в любовния ви живот. Това е идеалното време за артистични начинания и за наслаждаване на игривата страна на романтиката.

В Деня на влюбените Луната е в Телец и във вашия девети дом, което предполага празнуване, което може да включва изследване на нови места или идеи с любимия човек. Съвпадът между Марс и Плутон обаче показва интензивни трансформации във вашето творчество или романтични взаимоотношения. Този мощен аспект може да разкрие дълбоко вкоренени страсти или да предизвика значителни промени в начина, по който изразявате себе си.

На 15 февруари секстилът на Меркурий с Хирон предлага изцеление чрез общуване, особено в семейните или домашните дела. Това е отличен ден за сърдечни дискусии, които могат да поправят недоразумения и да насърчат по-грижовна домашна среда.

РЕКЛАМА

Преминаването на Луната в Близнаци на 16 февруари подчертава вашата кариера и обществено положение. Това е период, в който емоциите ви съвпадат с амбициите ви, което ви подтиква да предавате идеите си и да поемате инициативата в работата. С навлизането на Венера във Водолей отношенията с колегите може да станат по-приятелски или да откриете красотата в детайлите на работата си.

На 17 февруари Меркурий образува квадратура с Уран, което носи неочаквани новини или прозрения, които поставят под въпрос сегашното ви мислене. Това е ден, в който трябва да останете гъвкави и непредубедени, тъй като информацията, която получавате, може да доведе до новаторски решения. Съвпадът между Венера и Плутон в същия ден подчертава значението на трансформацията в ежедневието или здравето ви. Възможно е да се създадат дълбоки, мощни връзки в работата или чрез споделено преследване на добро здраве.

През тази седмица, Деви, балансирайте между стремежа си към знания и рутина и дълбоките трансформации, които се случват в живота ви. Приемете промените, които идват по пътя ви, знаейки, че те са стъпала към по-голяма лична удовлетвореност и ефективност във всичко, което правите.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели