Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва със съвпад на Меркурий и Хирон в Овен в понеделник, който хвърля светлина върху вашия осми дом на интимността, трансформацията и общите ресурси. Това космическо събитие ви подтиква към пътуване в дълбините на най-близките ви взаимоотношения и финансови партньорства, като ви подтиква да се заемете и да излекувате всички рани, свързани с доверието, властта или контрола. Това е мощно време за честни разговори, които могат да доведат до изцеление и укрепване на чувството за връзка и взаимна подкрепа.

С навлизането на Луната в Лъв във вторник фокусът ви се измества към дванадесети дом на уединението и подсъзнателните процеси. Този период насърчава интроспекцията и размишленията, предлагайки прозрения за вашата по-дълбока същност и за моделите, които действат под повърхността. Приемете уединението и се вслушайте във вътрешния си глас; той има какво да ви разкрие за вашите мечти, страхове и невидимите сили, които оформят живота ви.

РЕКЛАМА

Съвпадът на Меркурий и Венера в Овен в четвъртък продължава да акцентира върху осмия ви дом, като благоприятства хармонична среда за работа с чувствителни въпроси. Това съчетание засилва способността ви да общувате със съчувствие и разбиране, като изглажда потенциалните конфликти и задълбочава връзките. Това е отличен момент за финансово планиране, разглеждане на общи активи или изследване на емоционалната уязвимост с партньор.

В четвъртък преминаването на Луната във вашия знак води до промяна в енергията, като насочва вниманието към вашия първи дом на Аз-а и идентичността. Този транзит подчертава вашата практичност, педантичност и желание за усъвършенстване, като ви подтиква да се съсредоточите върху личните си цели и грижата за себе си. Използвайте това време, за да усъвършенствате плановете и инициативите си, и не се колебайте да дадете приоритет на благосъстоянието си.

РЕКЛАМА

Секстилът Марс – Юпитер в петък, при който Марс в Риби влияе на вашия седми дом, а Юпитер в Телец – на вашия девети дом, създава динамично напрежение между близките ви взаимоотношения и стремежа ви към знания и приключения. Този аспект ви насърчава да изследвате нови идеи и убеждения, вероятно заедно с партньор или близък сътрудник. Това е време за растеж чрез сътрудничество и обмен на идеи, разширяване на хоризонтите ви и същевременно задълбочаване на връзките ви.

През уикенда настъпва сложна смесица от енергии, тъй като Луната навлиза във Везни, фокусирайки се върху втория ви дом на ресурсите и самооценката, а Слънцето прави квадратура с Плутон, раздвижвайки петия ви дом на творчеството и романтиката. Тези транзити ви предизвикват да балансирате материалните си нужди и ценности с желанието за творческа изява и удоволствие. Помислете върху това, което ви носи радост и удовлетворение, и обмислете как тези елементи могат да бъдат интегрирани в ежедневието и взаимоотношенията ви за по-богато и хармонично съществуване.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели