Изберете страница

Дева – Седмичен хороскоп за 21 – 27 януари, 2024 г.

ян. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Девите седмицата е смесица от социални връзки, творческо изразяване и интроспективни открития. Небесните събития ви насърчават да се ориентирате в практическото и емоционалното, като ви предизвикват да израствате както интелектуално, така и духовно. Това е седмица, в която трябва да хармонизирате естествената си склонност към анализ с дълбоко гмуркане в емоционалните и трансформиращите аспекти на живота.

РЕКЛАМА

Сюжетът започва на 22 януари, когато Луната навлиза в Рак, насочвайки вниманието към вашия единадесети дом. Този транзит ви приканва да се свържете с по-широкия си социален кръг и да се ангажирате с общността си. Това е възможност да подхранвате приятелствата си и да участвате в групови дейности, които резонират с вашите идеали. Помислете как вашият принос може да окаже значимо въздействие върху колектива и позволете на състрадателната си страна да ръководи взаимодействията ви.

С напредването на седмицата на 24 януари се появява аспектът тригон на Меркурий с Лилит, който осветява вашия пети дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Това хармонично съчетание ви насърчава да изразявате истините си в творчески и романтични начинания. Независимо дали става въпрос за нов артистичен проект, или за открита сърдечна среща с любим човек, този аспект ви подкрепя в изразяването на автентичната ви същност. Приемете тази енергия, за да се освободите от всякакви ограничения и да отпразнувате своята уникалност.

На 25 януари, когато Луната навлиза в Лъв, във вашия дванадесети дом настъпва промяна. Тази фаза бележи време за самоанализ и уединение. Това е покана да се оттеглите от външния свят и да се потопите във вътрешния си пейзаж. Размишлявайте върху мечтите си, вслушвайте се в интуицията си и търсете духовно или емоционално изцеление. Това е период за тихо съзерцание, в който можете да откриете прозрения, които да ви помогнат да растете и да се развивате.

РЕКЛАМА

Едновременно с това денят представя и аспект Марс квадрат Хирон, който засяга пети и осми дом. Този предизвикателен аспект може да извади на повърхността уязвими места, свързани с творчеството, романтиката или личната трансформация. Това е призив да се изправите смело срещу тези проблеми и да потърсите изцеление. Използвайте това време, за да се справите с всякакви страхове или несигурност, и не забравяйте, че израстването често идва от сблъсъка с неудобното.

На следващия ден, 26 януари, Меркурий е в квадратура с Хирон, което извежда на преден план подобна тема за самоанализ и изцеление. Това влияние изисква от вас да проверите как вашите мисли и комуникация съответстват на по-дълбоките ви емоционални истини. Това е време за честна саморефлексия, в която признаването и изразяването на вашите уязвимости може да доведе до дълбоко личностно израстване.

Седмицата достига ключов момент на 27 януари с няколко значими астрологични събития. Първо, навлизането на Луната във вашия знак, Дева, осветява първия ви дом на Аз-а и идентичността. Този транзит поставя акцент върху личните ви нужди и желания. Това е отлично време да поставите приоритет на благосъстоянието си, да си поставите лични цели и да се представите пред света с увереност и яснота.

РЕКЛАМА

Също така на 27 януари Слънцето прави квадратура с Юпитер, като оказва влияние върху пети и осми дом. Този аспект може да създаде напрежение между желанието ви за творческа изява и по-дълбоките лични трансформации. Това е момент, в който трябва да балансирате стремежа си към забавление и романтика с необходимостта от дълбоки емоционални връзки и личностно израстване.

И накрая, краят на ретроградния Уран в същия ден сигнализира за промяна във вашия девети дом на висшето обучение и изследване. Когато Уран се премести директно, очаквайте нови прозрения и подновено желание да разширите хоризонтите си. Независимо дали става въпрос за пътуване, образование или възприемане на нови философии, това е време да се освободите от старите модели и да изследвате нови начини на мислене и съществуване.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели