Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица започва с трансформиращо пълнолуние в Скорпион в понеделник, което осветява третия ви дом на общуването, Дева. Това интензивно лунно събитие насърчава дълбоки и може би предизвикателни разговори, които могат да доведат до значителен пробив в разбирането. Това е мощно време за изразяване на неизказаното, за вникване в сложни идеи или за разрешаване на недоразумения чрез обмислен диалог.
Във вторник, когато Луната продължава да преминава през Скорпион, акцентът остава върху комуникативните ви способности. Този период е подходящ за изследователско мислене и задълбочаване в темите, които ви интригуват. Помислете как можете да използвате естествените си аналитични умения, за да разкриете истини или да споделите знания по по-въздействащ начин.

РЕКЛАМА

В четвъртък благоприятен аспект между Юпитер и Лилит докосва осмия ви дом на трансформацията и дванадесетия ви дом на подсъзнанието. Това съвпадение ви приканва да изследвате психологическите подводни течения на вашите действия и взаимоотношения. Това е отлично време за личностно израстване чрез интроспекция и може би някаква форма на терапия или духовна практика. Възможно е да има откровение или неочаквана среща, които да променят драматично гледната ви точка.
В петък, когато Луната навлиза в Стрелец и измества фокуса към четвъртия ви дом на дома и семейството, ви насърчаваме да пренесете новооткритите си прозрения в личния си живот. Този транзит ви подтиква да разширите жилищното си пространство или семейните си отношения по начин, който отразява по-широките ви възгледи и философското ви израстване. Помислете за организиране на събиране или за започване на открити диалози с близки хора.

РЕКЛАМА

През уикенда Луната ще премине в Козирог, активирайки петия ви дом на романтиката и творчеството. Събота и неделя са идеални за съсредоточаване върху творчески проекти или романтични занимания. Това време подкрепя дисциплинираното артистично изразяване и получаването на удоволствие от структурирани, но приятни дейности. Независимо дали сте свободни, или във връзка, периодът е подходящ да затвърдите творческите начинания и любовните връзки с практичност и ангажираност.
Седмицата завършва с навлизането на Венера в Телец в понеделник, което засяга вашия девети дом на пътуванията и висшето образование. Тук Венера повишава привлекателността и удоволствието ви от занимания, свързани с образование, пътуване или издателска дейност. Възможно е да откриете красота и стойност в далечни култури или философски изследвания, поради което това е идеалното време да планирате образователни пътувания или да се занимавате с чужди идеи и учения по по-чувствен и практически начин.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели