Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Докато небесният балет се разгръща тази седмица, Дево, твоето пътуване през космоса започва с рефлексивна нотка в неделя с навлизането на Луната във Везни, която осветява втория ти дом на ресурсите и самооценката. Този ден е белязан и от секстила на Венера с Юпитер, който осветява седмия ви дом на партньорството и петия ви дом на творчеството и удоволствието. Съвпадението предполага разцвет на взаимоотношенията, както лични, така и професионални, подкрепени от чувство на радост и щедрост. Това е благоприятно време за сътрудничества, които не само подобряват материалния ви свят, но и носят усещане за удовлетворение и щастие.

РЕКЛАМА

В понеделник разказът ще придобие затрогващ характер с Пълнолунието във Везни, което ще насочи вниманието към вашия втори дом. Това Пълнолуние ви приканва да направите равносметка на притежанията, ценностите и ресурсите си, като ви подтиква да се освободите от това, което вече не служи на най-високото ви благо. Това е момент на кулминация и яснота, в който Вселената иска от вас да балансирате материалните си стремежи с нуждата си от емоционална сигурност. Размислете върху чувството си за стойност, Деви, и помислете как можете да използвате ресурсите си, за да насърчите растежа и стабилността в живота си.

В средата на седмицата настъпва промяна, тъй като в сряда Луната навлиза в Скорпион и се гмурка в третия ви дом на комуникацията и интелекта. През този ден Венера се противопоставя на Лилит, което раздвижва отношенията между седмия и първия ви дом. Може да се окаже, че се движите в деликатен танц между независимост и сътрудничество, като акцентирате върху начина, по който се утвърждавате във взаимоотношенията. Предизвикателството тук е да намерите хармония между зачитането на вашите нужди и оценяването на гледните точки на другите.

РЕКЛАМА

В четвъртък небесните приливи и отливи се обръщат с Венера в секстил с Уран, което предизвиква иновации в седмия и петия ви дом. Този аспект ви насърчава да изследвате нова динамика във взаимоотношенията си и в творческите си изяви. Бъдете отворени за неочаквани прозрения или възможности, които могат да възникнат, подтиквайки ви да се освободите от традиционните форми. Това е ден, в който можете да приемете промяната и да позволите на взаимоотношенията и творческите си проекти да се развият във вълнуващи, непредвидени посоки.

Седмицата завършва с навлизането на Луната в Стрелец в петък, което подчертава четвъртия ви дом на дома и семейството. Този транзит ви приканва да се съсредоточите върху основите си, насърчавайки ви да се грижите за вътрешния си свят и за най-близките си хора. Независимо дали става въпрос за подобряване на комфорта на жилищното ви пространство или за прекарване на качествено време със семейството, акцентът е върху създаването на чувство за принадлежност и сигурност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели