Изберете страница

Дева – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В продължение на цялата седмица ви очакват поредица от небесни влияния, които засягат вашата креативност, взаимоотношения, лични финанси, комуникация и емоционален свят. Приемете тези енергии с естествените си аналитични умения и адаптивност и ще откриете, че седмицата ви предлага богато и удовлетворяващо пътуване към себепознание и личностно развитие.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в неделя, 28 януари, с Меркурий, който образува тригон с Уран. Този аспект съживява вашия 5-и дом на творчеството и романтиката, предизвиквайки иновативни идеи и свежи перспективи в творческите ви занимания и романтичния ви живот. Възможно е да се окажете привлечени от нови, нетрадиционни форми на себеизразяване или да се сблъскате с неочаквани развития в любовния си живот. Възползвайте се от тази енергия, като се заемете с нови хобита, артистични начинания или като внесете чувство за приключение в отношенията си.

В същия ден Венера прави секстил със Сатурн, въздействайки върху вашия 5-и дом на творчеството и романтиката и 7-и дом на партньорството. Този транзит оказва заземяващо влияние, насърчавайки усещането за стабилност и зрялост в романтичните и личните ви отношения. Това е подходящо време за задълбочаване на връзките, изграждане на доверие и създаване на по-солидна основа с любими хора или с други значими хора.

РЕКЛАМА

С напредването на седмицата до понеделник, 29 януари, Венера прави тригон с Юпитер, като влияе на вашия 9-и дом на висшето образование и философията и на вашия 1-ви дом на Аз-а. Този хармоничен аспект насърчава разширяването на мирогледа ви и личностното ви израстване. Възможно е да се окажете по-отворени за учене, да изследвате нови философии или да предприемете пътуване, което да подобри разбирането ви за света и за самите вас. Това също е отлично време за пътуване – физическо или чрез изследване на идеи.

В същия ден Марс прави тригон с Уран, стимулирайки 9-ия ви дом на висшето образование и философията и 5-ия ви дом на творчеството. Този аспект носи прилив на енергия и мотивация да преследвате страстите и интересите си, особено тези, които разширяват хоризонтите ви. Независимо дали става въпрос за нов курс на обучение, за опознаване на нови култури или за творческа изява, вие сте насърчени да предприемете смели стъпки и да приемете нетрадиционното.

Във вторник, 30 януари, Луната навлиза във Везни, което подчертава значението на втория ви дом на личните финанси и ценности. Този транзит насърчава балансирания подход към вашите финанси и имущество. Това е добър момент да оцените материалните си ресурси, да съставите бюджет или да обмислите начини да внесете повече баланс във финансовото си положение.

РЕКЛАМА

Навлизането на Луната в Скорпион в четвъртък, 1 февруари, премества фокуса ви към 3-и дом на общуването. Този период е посветен на задълбочаването на връзките ви чрез общуване, независимо дали става въпрос за братя и сестри, съседи или близки приятели. Насърчаваме ви да участвате в смислени разговори и да изразявате мислите и идеите си с яснота и дълбочина.

В петък, 2 февруари, Меркурий прави секстил с Нептун, оказвайки влияние върху вашия 7-и дом на партньорствата и 6-и дом на здравето и ежедневните задължения. Този аспект засилва способността ви да общувате с емпатия и интуиция във взаимоотношенията си. Това е благоприятно време за сърдечни дискусии с партньори и за намиране на творчески начини за подобряване на ежедневните ви рутинни или здравни практики.

Седмицата завършва в събота, 3 февруари, с тригон на Венера с Лилит във вашия 8-и дом на трансформацията и 4-и дом на дома и семейството. Това съвпадение ви приканва да изследвате по-дълбоките, може би нетрадиционни аспекти на вашия емоционален свят и семейна динамика. Приемете своята индивидуалност в тези области и бъдете отворени за трансформиращи преживявания, които предизвикват обичайния ви начин на мислене или взаимоотношения.

Pin It on Pinterest

Сподели