Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Дева, предстоящата седмица разгръща история, която преминава през дома, общуването и личностното израстване, като всяко небесно събитие рисува щрих върху платното на ежедневието ви. Разказът започва в неделя с навлизането на Луната в Стрелец, която осветява вашия четвърти дом на дома и семейството. Този транзит привлича грижовна енергия, насърчавайки ви да намерите комфорт в личното си убежище и да се свържете дълбоко с близките си. Това е време за интроспекция и укрепване на чувството за сигурност и принадлежност.

С настъпването на понеделник Меркурий, вашата управляваща планета, навлиза във Водолей, активирайки шестия ви дом на здравето и ежедневните задължения. Влиянието на Водолея внася вълна от иновации в ежедневието ви, като ви подтиква да мислите нестандартно по отношение на работните си навици и уелнес практиките. Този период е подходящ за внедряване на нови системи или технологии, които повишават производителността и благосъстоянието ви.

РЕКЛАМА

Във вторник ситуацията се променя, тъй като Луната преминава в Козирог, подчертавайки петия ви дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Този транзит ви призовава да приемете радостите на живота, да се отдадете на творческите си страсти и да отпразнувате своята индивидуалност. Независимо дали става въпрос за изкуство, отдих или игриви взаимодействия, това е време да оставите сърцето си да ви води.

В средата на седмицата настъпва обрат, тъй като в сряда Венера прави квадратура с Уран, създавайки търкания между единадесетия ви дом на приятелствата и стремежите и осмия ви дом на трансформацията и общите ресурси. Този аспект може да предизвика неочаквани промени в социалния ви кръг или във финансовите ви отношения с другите, като ви предизвиква да се адаптирате и да намерите хармония сред колебанията.

РЕКЛАМА

Сюжетът се сгъстява в четвъртък, когато Слънцето прави квадрат с Уран и съвпада с навлизането на Луната във Водолей, което допълнително подчертава значението на шестия ви дом. Тази комбинация от влияния може да донесе непредвидени предизвикателства за ежедневието или здравето ви, като ви подтиква да останете гъвкави и да търсите иновативни решения, за да поддържате баланс и ефективност.

Новолунието във Водолей в петък бележи ключов момент за шестия ви дом, предлагайки ново начало в начина, по който организирате живота си и се грижите за благополучието си. Това е отлично време да си поставите намерения, свързани с работата и здравето, да си представите нови навици, които подкрепят най-високото ви благо, и да се посветите на път на усъвършенстване и служба.

РЕКЛАМА

С наближаването на края на седмицата преминаването на Луната в Риби в събота измества енергията към вашия седми дом на партньорствата и споразуменията. Този транзит омекотява атмосферата, насърчавайки съпричастността и връзката в отношенията ви „един на един“. Това е време за търсене на взаимно разбиране и за подхранване на връзките, които наистина имат значение.

Седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Юпитер в събота, която подчертава напрежението между шестия ви дом на ежедневието и деветия ви дом на висшето образование и разширяването. Този аспект ви предизвиква да балансирате между практическите аспекти на ежедневието и жаждата ви за знания и приключения, като ви напомня, че израстването често изисква интегриране на ежедневното с дълбокото.

Pin It on Pinterest

Сподели