Изберете страница

Дева – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Когато Девата навлезе в седмицата от 7 до 13 януари 2024 г., астрологичният климат представя поредица от събития, които ще повлияят на различни аспекти от живота ви. Транзитът на Луната в Стрелец на 7 януари осветява вашия четвърти дом на дома, семейството и емоционалните основи. Това движение насърчава съсредоточаването върху домашните дела и грижата за личното ви пространство. Въпреки това квадратурата на Венера с Лилит в същия ден може да внесе сложност в 3-ия ви дом на общуването, което потенциално може да доведе до недоразумения или конфликти в близките отношения, особено с братя и сестри или съседи. Това е време за внимателна комуникация и търсене на хармония в близкото ви обкръжение.

РЕКЛАМА

Меркурий в квадрат с Нептун на 9 януари, с Меркурий в 4-ия ви дом и Нептун в 7-ия ви дом на партньорствата, може да създаде мъгла от объркване в междуличностните ви комуникации. Този аспект, съчетан с ретроградния Меркурий, може да доведе до погрешни тълкувания или недоразумения в личните взаимоотношения. Затова яснотата и търпението в общуването са от решаващо значение.

На 10 януари, когато Луната навлиза в Козирог, фокусът ви се премества към вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Слънцето в тригон с Уран и Марс в секстил със Сатурн, които влияят съответно на 5-и и 3-и дом, предполагат благоприятно време за творческо изразяване и новаторски идеи в общуването. Това е отличен период за артистични занимания и за наслаждаване на романтични или игриви взаимодействия.

На 11 януари настъпва Новолуние в Козирог, което бележи ново начало в областите, свързани с творческите ви изяви, романтичния живот и личната радост. Венера тригон Хирон, с Венера във вашия 4-и дом и Хирон във вашия 8-и дом на трансформацията и споделените ресурси, предлага възможност за емоционално изцеление и израстване, особено в семейната ви динамика и близките ви взаимоотношения.

С преминаването на Луната във Водолей на 12 януари, която активира вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения, ви насърчаваме да се съсредоточите върху подобряване на благосъстоянието и ефективността в ежедневието си. Марс в тригон с Юпитер, с Марс в 5-ия ви дом и Юпитер в 9-ия ви дом на висшето образование и философията, засилва ентусиазма ви да разширявате хоризонтите си, независимо дали чрез учене, пътуване или философско изследване.

През тази седмица, с ретроградното движение на Уран във вашия 9-и дом до 27 януари 2024 г., може да се окаже, че преоценявате убежденията си, образователните си занимания или плановете си за пътуване. Това е период за самоанализ и обмисляне на нови перспективи или подходи в тези области.

РЕКЛАМА

Съвети за Дева

  • Фокусирайте се върху грижата за дома и семейния си живот, като същевременно се справяте с предизвикателствата в общуването с емпатия.
  • Стремете се към яснота във взаимоотношенията си и бъдете търпеливи към всички възникнали недоразумения.
  • Приемете творческата си страна и намерете радост в артистични или романтични начинания.
    Използвайте енергията на Новолунието, за да си поставите намерения, свързани с личното изразяване и романтичния живот.
  • Обърнете внимание на емоционалните проблеми в семейната динамика и се стремете към изцеление и израстване.
  • Дайте приоритет на здравето си и на ефикасността в ежедневните си занимания.
  • Размишлявайте върху убежденията и образователните си цели, като обмисляте нови пътища или перспективи.

Тази седмица за Девите е свързана с намирането на баланс между вътрешния ви емоционален свят и външните ви прояви на творчество и общуване. Позволете на планетарните движения да ви насочат към личностно израстване, разбиране и удовлетворение в домашния живот, взаимоотношенията и личните ви занимания.

Pin It on Pinterest

Сподели