Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва с новолунието в Овен в понеделник, което хвърля пионерската си светлина върху вашия 8-ми дом на трансформацията, общите ресурси и интимността. Това събитие бележи мощен момент за започване на ново начало в областта на дълбочината и връзката. Това е призив да приемете промяната, да навлезете в дълбините на взаимоотношенията си и да обмислите начините, по които сливате енергиите си – емоционални, финансови или духовни, с тези на другите. Вселената ви приканва да си поставите намерения, които зачитат както вашите уязвимости, така и вашите силни страни.

РЕКЛАМА

Във вторник, когато Луната навлезе в Телец и освети вашия 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философските занимания, фокусът ви се измества към разширяване отвъд обичайните ви граници. Тази фаза ви насърчава да затвърдите трансформиращите прозрения, които сте придобили, в по-широка рамка на разбиране. Независимо дали става въпрос за физическо пътуване, интелектуално изследване или духовно търсене, вие сте призовани да търсите знания и преживявания, които разширяват перспективата ви и предизвикват предварителните ви схващания.

В средата на седмицата ще се случи значимо небесно събитие – Марс и Сатурн ще обединят сили в Риби и ще засегнат вашия 7-и дом на партньорствата и откритите врагове. Това съединение изисква внимание към динамиката в най-близките ви взаимоотношения, като изисква комбинация от действие и сдържаност. Това е време да се справите с всички предизвикателства с комбинация от чувствителност и решителност, като гарантирате, че действията ви отразяват дългосрочните ви стремежи за хармония и взаимно израстване.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Луната навлиза в Близнаци и в 10-ия ви дом на кариерата и общественото положение, съвпадайки със съвпада на Слънцето с Меркурий в Овен, в професионалните ви комуникации и амбиции се влива жизнена енергия. Способността ви да изразявате ясно идеите си и да водите преговори се повишава, което прави времето подходящо за участие в дискусии, които могат да определят кариерната ви траектория. Възползвайте се от този период, за да се застъпвате за себе си и да постигате професионалните си цели със страст и прецизност.

Седмицата приключва в събота с преминаването на Луната в Рак, което подчертава вашия 11-и дом на приятелствата, надеждите и колективните проекти. Този преход подчертава значението на емоционалните връзки в социалния ви кръг и на общите мечти, които ви свързват с вашата общност. Това е период за подхранване на тези връзки, за възприемане на емоционалните течения във вашите групи и за допринасяне към колективните начинания със съпричастност и проницателност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели