Изберете страница

Близнаци и Близнаци – Съвместимост на зодиите

юни 17, 2024 | Съвместимост на Зодиите

РЕКЛАМА

Сексуална съвместимост

Когато си представим двама Близнаци в сексуална връзка, няма проблем да се посмеем малко. Образът, който ни идва на ум, лесно може да бъде образът на двама души с раздвоение на личността, които се опитват да правят секс, като си блъскат главите и говорят едновременно. Въпреки че със сигурност ще имат изобилие от информация за сексуалната активност, едва след като натрупат известен опит, могат да станат чудесни любовници.

Много рядко Близнаците, като въздушен знак, са практични и намират начин да проявят това, което са прочели или чули, в сферата на реалността и физическото тяло. Най-голямото им качество е способността да се учат. С желанието си да станат големи любовници те ще попиват знания чрез всяка своя връзка като гъба.

Двама Близнаци заедно ще споделят информация и ще координират предишния си опит един с друг. Те ще бъдат по-удовлетворени, когато научат партньора си на нещо, отколкото от самия секс. С техните отворени умове и креативен ум вероятно няма нито едно място, на което да не искат да правят секс, нито една поза, която да не искат да изпробват. Не е като да са разпуснати, но намират радост и вълнение в смяната на обстановката, особено ако е свързано и с относително движение. Затова си представете влак, тоалетна на самолет или друго транспортно средство, в което е възможно да се скриете.

Въпреки това сексуалният им живот може да стане празен, когато вълнението отмине, ако никой от тях няма достатъчно дълбочина, която да внесе в сексуалния акт. Те дори не са наясно с фокуса и емоционалната връзка, от които се нуждаят, докато не намерят подходящия партньор. Обикновено това не е друг Близнак. Сърцата им трябва да бъдат разкопани, а отношението им към сексуалността – променено, преди да се съберат с някой от техния вид. Всеки друг сценарий вероятно няма да ги задоволи за много дълго време.

РЕКЛАМА

Доверие

Те може да не си имат доверие един на друг, но всъщност не им пука. И двамата познават себе си, така че е лесно да се разбират във всички онези люспести, повърхностни и променливи настроения. По принцип единият от тях ще се премести след две минути, а другият – след три, така че как могат да се доверят един на друг, че ще останат? Ако знаеха собствения си следващ ход, може би щяха да успеят да изградят доверие с някой, който толкова много им прилича. Това не е нещо, което ще ги притеснява. Напротив, то ще им даде свободата да бъдат себе си, но рядко ще ги задържи в една връзка твърде дълго.

Общуване и интелект

Комуникацията между един Близнак и друг Близнак никога не свършва. Те ще си скачат в изреченията и ще използват всички възможни средства за комуникация, като се започне с обичайните телефонни разговори и чат, които ще прераснат в десетки вариации на чата, в зависимост от емотикона, който искат да използват. Когато се съберат заедно, винаги има какво да споделят, идея, която да бъде обсъдена, и разстояние, което да прекосят пеша. Чудесно е да ги наблюдаваш заедно, докато намират някой, който ги разбира и говори на един и същи език. Докато между тях има достатъчно уважение и изслушване, интелектуалната страна на връзката им ще бъде непокътната.

Емоции

По начало знакът Близнаци не е толкова емоционален. Хубавото е, че и двамата знаят това и намират рационално обяснение на ползата от взаимната им липса на емоции. Все пак във всеки от тях има нужда да посегне към нещо, което не може да има. Може да се очаква, че по-отворените Близнаци ще изградят дълбока емоционална връзка с партньора си, въпреки че чувствата им може да не бъдат отвърнати.

Тъй като разчитат на интелектуалната връзка с някого, те биха могли да намерят истинско емоционално удовлетворение в общуването си, но то лесно се разрушава поради факта, че умствената съвместимост не е едно и също с емоционалната, да не говорим за сексуалната. Често те отричат това и се придържат към това, което имат, докато някой от тях не бъде пометен от някого, който събужда емоциите им с мълчание.

РЕКЛАМА

Ценности

Когато кажем „свобода“, се сещаме за Водолея, но всъщност Близнаците ценят свободата също толкова, ако не и повече от своя приятел Водолей. Това е ценност, която двама Близнаци страстно ще споделят. Те не обичат да бъдат отегчавани с досадни подробности, със задълженията на една смислена връзка или с нуждата на партньора им от съчувствие, което не трябва да се иска. Проблемът е във факта, че те мислят твърде много и чувстват много по-малко. Ако можеха да излязат от главата си за няколко секунди, можеха да осъзнаят, че гърдите им плачат за интимност, близост и състрадание.

Споделени дейности

Това заглавие казва всичко. Те споделят дейности. Всички. Ако единият от тях иска да прави… ами, на практика каквото и да било, другият ще го последва от чисто любопитство, и обратното. Дори и двамата да не са искали да правят нещо, те ще го направят заедно от любопитство. След като споделят едно преживяване, те ще го прекарат през мисловен филтър, ще го обсъдят и ще преминат към следващото. За тези двама наистина няма спиране и никой не може да ги следва така, както те могат да се следват един друг.

РЕКЛАМА

Съвместимост в любовта

Когато двама Близнаци си партнират, това наистина е като четирима души да се съберат заедно (Близнаците са представени от Близнаците). За Близнаците най-важното е свободата и разнообразието в изразяването, а двама Близнаци заедно ще се наслаждават на това докрай. Другите също се радват на двама Близнаци като двойка – те със сигурност ще бъдат животът на всяко парти със своя остър ум и добре усъвършенстван начин на забавление. Ако успеят да избегнат конкуренцията и вместо това си сътрудничат, любовната им връзка може да бъде изключително щастлива и взаимно удовлетворяваща.

Начинът, по който романтичните им прилики се съчетават, без да се натрапват един на друг, е това, което прави любовната съвместимост между Близнаци и Близнаци толкова успешна. Когато двама Близнаци са влюбени един в друг, в очите им се появява огледален блясък. Отначало това може да изглежда като нервна лудост на бързо запознанство. Влюбените двойки Близнаци-Джемини са вихри на активност, игриви и нервни. С меркурианските личности на Близнаците темпото се ускорява и това може да остави и двамата без дъх и напълно изтощени.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели