Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Близнаци, тази седмица ви очаква истинско приключение, изпълнено с изненади и вълнуващи възможности. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия дванадесети дом на подсъзнанието и духовността, което може да разкрие скрити желания и страхове. Това е време за себепознание и изследване на вътрешния ви свят. Не се страхувайте да се изправите срещу сенките си и да ги превърнете в светлина.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия седми дом на партньорствата и взаимоотношенията. Това е чудесно време да се свържете с любимите си хора и да укрепите връзките си. Може да откриете нови аспекти на себе си чрез взаимодействие с другите.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да експериментирате и да излезете от зоната си на комфорт. Вашият осми дом на трансформацията и споделените ресурси е активиран, така че може да се почувствате привлечени от нови преживявания и предизвикателства.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия осми дом на интимността и дълбоката връзка. Това е време за задълбочаване във взаимоотношенията ви и за изследване на емоционалната ви интимност. Може да се почувствате по-уязвими от обикновено, но това е възможност да изградите по-дълбоки и по-смислени връзки.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите финанси и кариера. Вашият втори дом на материалното благополучие и шести дом на работата и здравето са активирани, така че може да видите подобрения в тези области. Това е чудесно време да се съсредоточите върху целите си и да работите за постигането им.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия осми дом на трансформацията и споделените ресурси. Това е време за освобождаване от стари модели и ограничаващи вярвания. Може да се почувствате привлечени от духовно търсене или да се запишете на курс, за да разширите знанията си.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели