Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник навлизането на Луната във Водолей ще раздвижи 9-ия ви дом на пътешествията, висшето образование и разширяването на хоризонтите. Това може да донесе неочаквани възможности за учене, пътуване или опознаване на нови култури. Бъдете отворени за приключенията и идеите, които ви идват на пътя.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж, както и на 1-вия ви дом на себеизразяването. Това е отличен момент да се съсредоточите върху дългосрочните си професионални цели и да комуникирате ясно своите амбиции. Може да получите признание за упоритата си работа и отдаденост.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 11-и дом на социалните кръгове и приятелствата. Това е време за общуване, свързване с приятели и участие в групови дейности. Не се колебайте да споделяте идеите си и да се включвате в съвместни проекти.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 10-ия ви дом на кариерата и 12-ия ви дом на подсъзнанието и духовността. Това е период, в който може да изпитате повече страст и креативност в работата си. Обърнете внимание на интуицията си и се доверете на вътрешния си глас.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика някои предизвикателства в 5-ия ви дом на романтиката, творчеството и себеизразяването. Възможно е да се сблъскате с известна несигурност или съмнение в себе си. Използвайте това време, за да разсъждавате върху желанията си и да се съсредоточите върху дейности, които ви носят радост.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 10-ия ви дом на кариерата и 11-ия ви дом на социалните кръгове. Това е момент на вдъхновение и неочаквани възможности. Бъдете отворени за нови идеи, експериментирайте и не се страхувайте да се отклоните от рутината.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели