Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 27 май до 2 юни

май 19, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, Близнаци, с навлизането на Луната във Водолей очаквайте приток на новаторски идеи и желание да се освободите от рутината, което ще се отрази особено силно на вашия 9-и дом на изследванията и висшето образование. Това е чудесно време да се потопите в нови философии или да планирате приключенско пътуване. Прегърнете непознатото и помислете за записване на курс, който разширява хоризонтите ви, или за проучване на нов културен опит.

РЕКЛАМА

Аспектът секстил Меркурий-Сатурн във вторник внася сериозна и дисциплинирана енергия във вашите 12-и и 8-и дом. Това е отличен ден да се съсредоточите върху задкулисна работа или да се впуснете в изследователски проекти, които изискват дълбока концентрация. Разговорите, свързани със споделени ресурси, инвестиции или интимни въпроси, вероятно ще бъдат продуктивни и конструктивни. Ако сте обмисляли важно финансово решение или трябва да засегнете чувствителна тема с партньор, днес е денят да подходите с яснота и предпазливост.

В средата на седмицата, в сряда, Марс се съединява с Хирон, като зарежда с енергия вашия 11-и дом на приятелствата и социалните мрежи. Това съединение може да повдигне стари рани, свързани с груповата динамика или приятелствата. Използвайте това време, за да се излекувате и да се справите с всички продължителни проблеми в социалния си кръг. Това е отлична възможност да поправите разривите и да укрепите връзките с тези, които наистина имат значение. Включете се в обществени дейности или доброволческа работа, за да насочите положително тази лечебна енергия.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Луната навлиза в Риби, вашият 10-ти дом на кариерата и обществения имидж е подчертан. Може да почувствате силно интуитивно привличане към професионалните си цели. Това е добър ден да се замислите за професионалния си път и да помислите как да го съобразите с мечтите си. Вашият състрадателен и съпричастен подход ще бъде забелязан от колегите и началниците, така че не се колебайте да покажете по-меката си страна на работното място. Помислете дали да не се включите в творчески проекти или мозъчни атаки, където творческите ви идеи могат да блеснат.

Уикендът настъпва с преместването на Луната в Овен в събота, което отново активира вашия 11-и дом. Тази огнена енергия ви насърчава да поемете инициатива в социалните си мрежи. Планирайте събиране с приятели или се присъединете към група, която отговаря на вашите интереси. Лидерските ви качества ще излязат на преден план, което е идеалното време да оглавите обществен проект или да обедините другите около обща кауза. Само внимавайте да не се проявите прекалено силно; балансирайте ентусиазма си със съпричастност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели