Изберете страница

Близнаци – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Близнаци, секстилът на Меркурий с Юпитер в понеделник осветява третия ви дом на общуването и деветия дом на висшето образование. Това съвпадение предизвиква вълна от интелектуално любопитство и експанзивно мислене. Това е идеален ден за проучване на нови идеи, записване на курс или планиране на пътуване. Вашето красноречие и способностите ви за убеждаване са в разгара си, поради което това е чудесно време за създаване на контакти или представяне на идеите ви. Възползвайте се от този прилив на умствена енергия, за да разширите хоризонтите си и да се свържете с другите.
Във вторник, когато Луната навлиза в Дева, в центъра на вниманието е четвъртият ви дом на дома и семейството. Това е добър момент да се съсредоточите върху домашните дела и да създадете обгрижваща среда у дома. Възможно е да изпитате желание да организирате или почистите жилищното си пространство, като внесете усещане за ред и спокойствие. Обърнете внимание на семейната динамика и обмислете начини да подобрите комуникацията и разбирателството в домакинството си.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза в Лъв и отново засилва влиянието на третия ви дом. Тази енергия засилва чара и социалните ви взаимодействия, което прави времето чудесно за водене на сърдечни разговори и укрепване на връзките с братя и сестри или съседи. Творческото себеизразяване е благоприятно, така че не се колебайте да споделяте мислите и идеите си с увереност.
В петък Луната преминава във Везни, като влияе на вашия пети дом на романтиката и творчеството. Това е ден за забавление и удоволствие. Занимавайте се с дейности, които ви носят радост, и дайте воля на игривата си страна. Предпочитани са романтичните срещи и може да се окажете привлечени от артистични занимания. Балансът във взаимоотношенията става важен, така че се стремете към хармония и взаимно удоволствие в общуването си.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит в третия и петия ви дом носи уникална смесица от интелектуална страст и творческа смелост. Думите ви носят магнетичен чар, а творческите ви проекти са изпълнени с бунтарски дух. Прегърнете нестандартните идеи и изразете своята индивидуалност. Тази енергия подкрепя иновативното мислене и може да доведе до вълнуващи пробиви както в личните, така и в професионалните начинания.
С навлизането на Луната в Скорпион в неделя шестият ви дом на работата и здравето се фокусира върху вас. Емоционалната интензивност може да окаже влияние върху ежедневните ви задължения и работната ви среда. Това е добър ден за самоанализ и разбиране на по-дълбоките ви мотивации по отношение на здравето и продуктивността. Помислете за извършване на трансформиращи промени, които подпомагат благосъстоянието и ефективността на работата ви. Тази енергия благоприятства дълбоката, смислена работа и премахването на всякакви навици или рутинни практики, които вече не ви служат.