Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Лъв за Декември 2023

ное. 18, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

С развитието на декември се наблюдава смесица от интроспекция и социална ангажираност, която подхожда на вашата жизнена природа. Месецът започва с Меркурий в секстил със Сатурн, който изостря вниманието ви към комуникацията, особено в професионалния ви живот. Този аспект е идеален за планиране и изпълнение на дългосрочни цели с прецизност и яснота.

В началото на месеца Венера прави квадрат с Плутон, което може да предизвика силни емоции и трансформации в романтичния или творческия ви живот. Приемете тези промени като възможности за растеж и по-дълбоки връзки. Малко след това Венера в тригон със Сатурн предлага стабилност и хармония, особено в партньорствата и приятелствата.

В средата на месеца Нептун, който се обръща директно в Риби, хвърля светлина върху вашия осми дом на интимността и споделените ресурси. Този транзит насърчава по-дълбокото разбиране на вашите емоционални връзки и финансови партньорства. Това е време да приемете уязвимостта и доверието в близките взаимоотношения.

РЕКЛАМА

Новолунието в Стрелец на 12 декември сигнализира за ново начало във вашия пети дом на романтиката, творчеството и себеизразяването. Това лунно събитие се съчетава добре с вашия игрив и творчески дух, като вдъхновява нови проекти или романтични начинания. Въпреки това, тъй като на следващия ден Меркурий става ретрограден, внимавайте за неуспехи в общуването и внимателно преглеждайте плановете си.

В средата на месеца квадратът между Слънцето и Нептун може да предизвика известно объркване или идеализъм в подхода ви към взаимоотношенията и ресурсите. Останете здраво стъпили на земята и избягвайте да идеализирате прекалено ситуации или хора.

Пълнолунието на 27 декември в Рак осветява вашия дванадесети дом на уединението и интроспекцията. Това лунно събитие призовава за баланс между публичния ви живот и личния ви емоционален свят, като ви насърчава да си вземете почивка и да помислите за вътрешните си нужди.

Месецът приключва с директното преминаване на Юпитер в Телец, очаквайте ново усещане за растеж и оптимизъм в кариерата си. Този транзит носи възможности за разширяване и успех в професионалните ви начинания.

Декември е месец за балансиране на естествения ви усет за драматизъм с нуждата от емоционална дълбочина и интроспекция. Приемете промените и възможностите, които се появяват на пътя ви, като останете верни на сърцето си на Лъв и същевременно подхранвате вътрешния си свят.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели