Изберете страница

Как да привлечем жена Овен – Съвети и напътствия

юли 11, 2024 | Овен

Значи си хвърлил око на жена Овен. Разбираме те – нейната сурова, огнена енергия е неоспоримо привлекателна. Но въпреки че жената Овен е супер страстна, това не означава, че привличането ѝ ще бъде лесна задача. Жената Овен е своеглава и независима и знае точно какво иска. Ако искаш да привлечеш вниманието ѝ, ще ти трябват малко умения и много увереност. Следвай тези съвети, за да насочиш вниманието на Овена към себе си.

РЕКЛАМА

Бъди спонтанен

Жените Овен са подозрителни към всичко, което изглежда прекалено планирано или репетирано. Те обичат да живеят живота си спонтанно и търсят партньори, които могат да се справят с техните приключения. Ако тя усети, че може да я възпрепятстваш да опитва нови неща, ще се насочи към по-зелени пасища. Покажи ѝ, че си готов на всичко и че се наслаждаваш на тръпката от неочакваното. Предложи импровизирани излизания и прегърни вълнението на момента.

Развълнувай я

Жената Овен е заинтригувана от някой, който изглежда, че ще бъде много забавен и не прекалено прилепчив. Увереността е ключова. Говори смело какво мислиш, флиртувай безочливо и осъществявай зрителен контакт. Бъди директен, без да бъдеш нахален. Покажи ѝ, че си някой, който може да се сравни с нейната енергия и ентусиазъм. Жените Овен са привлечени от хора, които са уверени, секси и незабравими.

Събуди състезателния ѝ инстинкт

Овенът е най-състезателният знак от зодиака, а жените Овен не правят изключение. Те обичат доброто предизвикателство и не се срамуват да преследват това, което искат. За да привлечеш жена Овен, дай ѝ игра, която да спечели. След като си привлякъл вниманието ѝ със своята смела личност, отстъпи и я остави да те преследва. Тя обича тръпката от гонитбата и удовлетворението от победата.

Прави искрени комплименти

Въпреки че жените Овен не са най-суетните от всички зодиакални знаци, те определено оценяват искрените комплименти. Комплиментите ги уверяват, че са желани. Въпреки това, жените Овен също се нуждаят от честност. Намери нещо истинско, за което да ѝ направиш комплимент, тъй като тя лесно ще открие и отхвърли фалшивото ласкателство. Оцени я за нейната увереност, независимост или приключенски дух.

Бъди уверен

Жената Овен намира тихата увереност за невероятно секси. Тя е привлечена от силни, независими и напористи партньори, които я искат, но не се нуждаят от нея. Тя никога не иска да се озове с някой, който е прекалено зависим. Бъди някой, който е уверен в собствените си постижения и не се страхува да ѝ се противопостави, но също така е готов да я остави да командва, когато е необходимо.

Бъди смел

Флиртувай безочливо с нея и я попитай за номера ѝ или дори за среща. Това ще ѝ покаже, че си достатъчно силен и прям, за да я завоюваш. Ако тя те отхвърли, не се отдръпвай напълно. Отговори с уверена и предизвикателна усмивка. Покажи ѝ, че не се обезкуражаваш лесно и си готов за предизвикателството.

Остави я да поеме водещата роля

След като си поел инициативата, отстъпи и ѝ позволи да поеме водещата роля. Въпреки това, не се страхувай да я предизвикваш. Трудно е да се намери баланс, но да имаш отношение, което казва: „Искам те, но няма да те преследвам“, е много съблазнително за една жена Овен. Тя иска да чувства, че е с някой, който може да се сравни с нейната сила и независимост.

Не я преследвай

Ако я преследваш, тя ще избяга. Жените Овен са привлечени от хора, които приемат собствените си постижения толкова сериозно, колкото и тя приема своите. Вместо да преследваш или прекалено да хвалиш жена Овен, фокусирай се върху собствените си цели и страсти. Покажи ѝ, че си човек, който цени собствения си успех и независимост.

РЕКЛАМА

Как да впечатлим жена Овен

За да впечатлите жена Овен, покажете своята увереност, спонтанност и подкрепа. Жените Овен са известни със своите огнени личности и свирепа независимост. Бъдете напористи, но не властни, и ѝ покажете, че цените нейната сила и индивидуалност. Поддържай нещата интересни и избягвай да изпадаш в рутина. Покажи ѝ, че си някой, който може да се справи с нейния динамичен и приключенски начин на живот.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели