Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Козирог за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Козирог, ноември е тук и сезонът на празненствата наближава. Това може да доведе до някои промени в ежедневието ви, което може да е източник на стрес. Все пак с правилните насоки ще намерите удоволствие през този месец. През октомври бяхте посъветвани, че празнуването на успеха на другите може да бъде полезно и за вас. С началото на ноември има нещо, на което трябва да обърнете внимание.

РЕКЛАМА

Сатурн, вашата водеща планета, е в ретроградно движение през последните пет месеца. През този период може да сте развили някои негативни чувства към някой близък човек. Време е да се изправите срещу тези емоции. Когато Сатурн премине директно на 4 ноември във вашия 3-ти дом на общуването, ще трябва или да обсъдите тези чувства, или да ги оставите да си отидат. Споделянето на емоциите ви с приятели или изразяването им чрез писане или изкуство може да помогне за тяхното разбиране.

Ноември носи много възможности за вас. На 8 ноември Венера навлиза във Везни и във вашия 10-ти дом на социалния статус. Този ден може да е от значение за финансови придобивки, признание или комплименти. Не забравяйте да се чувствате горди с постиженията си. Когато Меркурий навлезе в Стрелец на 9 ноември, може да се почувствате претоварени, но знайте, че се справяте добре.

Новолунието в Скорпион на 13 ноември е подходящо време за общуване. Независимо дали сте сами или във връзка, прекарването на време с приятели е от съществено значение. Не забравяйте, че е добре от време на време да излизате от зоната си на комфорт и да се забавлявате.

С преминаването на Слънцето в Стрелец на 22 ноември празничното настроение ще се засили. Дори и да нямате конкретни планове за празниците, обстановката около вас ще се промени. Макар че е добре да пропуснете празненствата, които не резонират с вас, считайте, че това е период, в който да се отдадете на грижа за себе си. Дайте приоритет на релаксацията, особено през последния уикенд на ноември. С навлизането на Марс в Стрелец на 24 ноември и пълнолунието в Близнаци на 27 ноември има вероятност да се почувствате изтощени или стресирани. Погрижете се да си починете и да се заредите с енергия.

Погрижете се за себе си, Козирог, и се подгответе за следващия месец.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели