Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва в неделя с Новолунието в Риби, което хвърля своята отразяваща светлина върху вашия 3-ти дом на общуването, мисловните процеси и непосредственото обкръжение. Тази лунация предлага свеж план за вашите идеи, разговори и връзки. Това е отлична възможност да си поставите намерения, свързани с начина, по който изразявате себе си, учите и взаимодействате с вашата общност. Независимо дали става въпрос за усвояване на нови умения, започване на проект за писане или подобряване на отношенията с братя и сестри и съседи, това е време за насърчаване на растежа в начините, по които се свързвате и споделяте мислите си.

Преминаването на Меркурий в Овен в същия ден зарежда с енергия вашия четвърти дом на дома и семейството, като предизвиква динамични диалози и нови идеи в личния ви живот. Този транзит подтиква към по-директен подход към решаването на семейни въпроси или към извършването на промени в житейската ви ситуация. Секстилът между Меркурий и Плутон задълбочава способността ви да възприемате подводните течения в тези области, насърчавайки трансформиращи разговори, които могат да доведат до по-силно чувство за сигурност и емоционална основа.

РЕКЛАМА

До понеделник, когато Луната преминава в Овен, вниманието ви се концентрира допълнително върху основополагащия ви четвърти дом. Засилват се емоционалните мотиви за създаване на подхранваща и вдъхновяваща домашна среда. Този период може да разкрие значението на личното ви убежище като източник на сила, като ви подтикне да предприемете действия, които укрепват чувството ви за принадлежност и емоционално благополучие.

Навлизането на Венера в Риби в понеделник омекотява комуникативната сфера на третия ви дом, засилвайки хармонията и удоволствието от ежедневните контакти. Тук Венера разкрасява начина ви на говорене и мислене, като улеснява общуването с другите на сърдечно ниво. Това е отлично време за социални дейности, за занимания с артистични хобита и за приятни обмени, които озаряват ежедневието ви.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата, с преминаването на Луната в Телец и вашия 5-и дом, фокусът се насочва към творчеството, романтиката и себеизразяването. От сряда нататък се усеща земна енергия, която ви насърчава да се отдадете на творческите си страсти и да търсите радост в заниманията си. Този период ви приканва да покажете талантите си, да се занимавате със свободни дейности и да прегърнете по-леката страна на живота, като ви напомня, че продуктивността включва и отделяне на място за игра и удоволствие.

В петък пътуването на Луната в Близнаци активира вашия 6-ти дом на здравето, работата и рутината, като обръща внимание на ефективността на ежедневните ви навици. Този транзит подтиква към преглед на баланса между работата и личния живот и здравословността на рутинните ви дейности, като насърчава корекции, които повишават производителността и благосъстоянието ви. Това е време да общувате открито за нуждите си на работното място и да търсите начини за рационализиране на задачите, като гарантирате, че усилията ви водят до значими резултати.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели