Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Козирога седмицата, започваща на 12 февруари 2024 г., се очертава да бъде период на значителна небесна активност с последици за личностното израстване, общуването и взаимоотношенията. Астрологичните събития през тази седмица показват промени в различни аспекти на живота ви, повлияни от движенията във 2-ри, 3-ти и 4-ти дом – области, свързани съответно с ценностите и ресурсите, общуването и дома и семейството.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната навлиза в Овен, вниманието ви се насочва към финансовите въпроси. Това е време да оцените ресурсите си и евентуално да намерите нови начини да увеличите доходите си или да управлявате по-ефективно имуществото си. Енергията е динамична и може да предизвика желание за иницииране на нови финансови проекти или начинания.

Във вторник настъпва забележителна промяна, тъй като Марс навлиза във Водолей, активирайки вашия втори дом на ценностите и притежанията. Този транзит ви насърчава да утвърждавате своята независимост във финансовите въпроси и да прилагате новаторски подходи за генериране на доходи. В същия ден Венера Секстил Нептун хвърля хармонично сияние върху комуникациите ви, което прави този ден отлично време за изразяване на идеите ви с творчество и съпричастност. Независимо дали става дума за разговор с брат или сестра или за послание, което достига до по-широка аудитория, думите ви имат силата да вдъхновяват и лекуват.

РЕКЛАМА

Денят на влюбените въвежда мощен марсов съвпад с Плутон във вашия втори дом, което засилва стремежа ви да трансформирате финансовото си положение. Този аспект изисква действия и може да доведе до значителни промени в начина, по който печелите или управлявате ресурсите си. Използвайте тази енергия, за да се освободите от ограниченията и да си осигурите финансови възможности. В този ден Луната преминава в Телец и поставя акцент върху комуникацията, като ви подтиква да обосновете идеите и плановете си с практичност.

В петък фокусът е върху изцелението, тъй като Меркурий в секстил с Хирон докосва вашия 3-ти дом, предлагайки възможности за поправяне на грешки или изцеление чрез разговори. Това е ден, в който трябва да внимавате как думите ви могат да наранят и да излекуват, като насърчавате открит диалог, който насърчава разбирането и растежа.

През уикенда движението на Луната в Близнаци в събота насочва вниманието ви към дома и семейния живот. Възможно е да се окажете по-емоционално ангажирани с домашните дела или да участвате в оживени дискусии с членовете на семейството. Това се подчертава допълнително с навлизането на Венера във Водолей, което подчертава значението на свободата и иновациите в отношенията ви с най-близките ви хора.

РЕКЛАМА

И накрая, в неделя квадратурата на Меркурий с Уран може да донесе неочаквани новини или смущения в ежедневието ви, което ще ви подтикне да останете адаптивни. Междувременно Венера в съвпад с Плутон във втория ви дом призовава за дълбока преоценка на това, което цените най-много – не само във финансов план, но и във взаимоотношенията ви и материалния свят. Този аспект ви предизвиква да обмислите кои промени са необходими за израстването ви и какво трябва да се освободи, за да се даде път на новото.

Тази седмица, Козирог, сте призовани да се ориентирате към промените със смелост и откритост, като приемете възможностите за трансформация във финансите, комуникациите и домашния си живот.

Pin It on Pinterest

Сподели