Изберете страница

Козирог – Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари, 2024 г.

ян. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата, започваща на 14 януари 2024 г., носи за Козирога съзвездие от астрологични влияния, които резонират с вашата дисциплинирана и амбициозна природа. Този период представлява уникална смесица от предизвикателства и възможности, която ви позволява да използвате вродената си устойчивост и практичност в различни сфери на живота.

РЕКЛАМА

неделя, 14 януари

С навлизането на Луната в Риби тя осветява вашия 3-ти дом на общуването, интелекта и кратките пътувания. Това влияние ви приканва да се впуснете в по-емпатични и интуитивни форми на общуване. Това е идеалното време да се свържете с другите чрез сърдечни разговори или да се занимавате с творческо писане или учене. Едновременно с това навлизането на Меркурий във вашия знак, Козирог, поставя в центъра на вниманието вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността. Този транзит набляга на ясното мислене и ефективната комуникация по отношение на личните ви цели и желания. Това е период, в който думите ви имат тежест, така че ги използвайте разумно, за да изразите амбициите и плановете си.

Вторник, 16 януари

Прогресията на Луната в Овен активира вашия четвърти дом на дома и семейството. Този транзит раздвижва енергията в домашната ви сфера, като ви подтиква да инициирате промени или да предприемете действия по въпроси, свързани с дома. Това е време да утвърдите лидерството си в семейните дела или да се заемете с проекти за подобряване на дома. Секстилът на Слънцето с Нептун в същия ден насърчава хармоничната връзка между вашия 3-ти и 1-ви дом. Този аспект насърчава баланса между логическото мислене и интуицията в личното ви изразяване, като съчетава прагматичната ви природа на Козирог с нотка на рибешка чувствителност.

РЕКЛАМА

Четвъртък, 18 януари

С преминаването на Луната в Телец вниманието се насочва към вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и свободното време. Тази фаза ви приканва да се отдадете на творческите си търсения, да се занимавате с романтични дейности или просто да се наслаждавате на свободното си време. Това е възможност да се откъснете от отговорностите си и да се насладите на удоволствията от живота. Секстилът Меркурий-Сатурн, обхващащ вашите 1-ви и 3-ти дом, засилва естествената ви козирожка склонност към дисциплинирано мислене и общуване. Този аспект е отличен за правене на добре обмислени планове или за участие в сериозни дискусии, особено такива, които изискват стратегическо мислене и дългосрочна визия.

Петък, 19 януари

Меркурий в тригон с Юпитер, въздействащ върху 1-ви и 9-ти дом, внася експанзивна и оптимистична перспектива в личното ви израстване и философски възгледи. Този аспект насърчава широкоспектърното мислене и може да открие нови възможности за личностно развитие или образователни занимания. Това е благоприятно време за планиране на бъдещи пътувания или за проучване на нови идеи, които разширяват хоризонтите ви. Все пак бъдете предпазливи, тъй като Венера образува квадратура с Нептун, което може да внесе объркване във втория ви дом на финансите и ценностите и в третия ви дом на общуването. Стремете се към яснота във финансовите си сделки и внимавайте за недоразумения в разговорите си.

РЕКЛАМА

Събота, 20 януари

Съвпадът на Слънцето с Плутон във вашия знак предвещава период на интензивна лична трансформация. Този мощен аспект във вашия 1-ви дом може да доведе до дълбоки промени във вашата идентичност или житейска посока, като ви подтиква да се откажете от остарелите си представи и да приемете нов етап на себепознание. Навлизането на Луната в Близнаци и вашия 6-ти дом на здравето и ежедневните задължения изисква адаптивност и ефективна комуникация при управлението на ежедневните ви дела и здравни практики. Марс в тригон с Лилит във вашия 1-ви и 9-и дом ви насърчава да се стремите към личностно израстване и висше образование, като съчетавате амбицията си с желанието за нови преживявания.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели