Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва със съвпад на Меркурий и Хирон в Овен в понеделник, който насочва вниманието към вашия четвърти дом на дома и семейството. Това съвпадение подтиква към дълбоки, оздравителни разговори в личното ви убежище, насочени към рани от миналото и насърчаващи грижовна среда. Това е мощно време за възстановяване на връзката с корените ви, за разбиране на емоционалния ви пейзаж и за създаване на чувство за сигурност и принадлежност, което подкрепя цялостното ви благополучие.

Във вторник, когато Луната навлиза в Лъв, фокусът се премества върху единадесетия ви дом на общността, приятелствата и бъдещите стремежи. Този транзит зарежда с енергия социалната ви сфера, насърчавайки ангажираността ви с групи и дейности, които съответстват на вашите идеали. Способността ви да се свързвате с обща визия или кауза се повишава, предлагайки възможности за сътрудничество и подкрепа в преследването на целите ви.

РЕКЛАМА

Съвпадът на Меркурий и Венера в Овен в четвъртък допълнително подчертава четвъртия ви дом, като засилва хармонията и топлината в домашния ви живот. Този период е подходящ за разкрасяване на жилищното ви пространство, за организиране на събирания, които събират близки хора, или просто за наслаждаване на уюта на дома ви. Това е отлично време за сърдечен обмен на мнения, който укрепва връзките ви и обогатява емоционалния ви свят.

В четвъртък преминаването на Луната в Дева осветява вашия пети дом на творчеството, романтиката и личната радост. Този транзит подтиква към педантичен подход към вашите страсти, като ви подтиква да изразявате себе си едновременно с прецизност и внимание. Независимо дали става въпрос за започване на творчески проект, участие в игриви дейности или изследване на романтични интереси, този период ви насърчава да откриете радост в детайлите и да отпразнувате своя уникален принос.

РЕКЛАМА

Петъчният секстил между Марс и Юпитер, при който Марс в Риби влияе на третия ви дом, а Юпитер в Телец – на петия ви дом, създава динамично взаимодействие между вашите комуникативни начинания и творчески изяви. Този аспект насърчава растежа и оптимизма в начина, по който споделяте идеите си и преследвате това, което ви носи щастие. Това е време за експанзивно мислене и смело творчество, което ви насърчава да се изразявате свободно и уверено.

През уикенда настъпва сложна смесица от енергии, тъй като Луната навлиза във Везни, фокусирайки се върху шестия ви дом на здравето и ежедневието, а Слънцето прави квадратура с Плутон в първия ви дом на Аз-а и идентичността. Тези транзити ви предизвикват да балансирате между изискванията на ежедневието и личната трансформация, като настояват за преоценка на навиците, здравето и личните цели. Това е призив да хармонизирате външната си рутина с вътрешната си еволюция, като намерите начини да подкрепите растежа си чрез практически корекции и грижа за себе си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели