Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 17-ти до 23-ти март 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Козирог, докато небесният часовник се разгръща тази седмица, ти се каниш да се ориентираш в пейзаж, в който се преплитат задължения със самоанализ и трансформация с осезаеми действия. Планетарните подредби говорят за вроденото ви чувство за отговорност, като същевременно ви подтикват да отлепите пластовете на дълбоката си същност.

Съвпадът на Слънцето и Нептун в началото на седмицата хвърля мъглява светлина върху секторите на ежедневието и здравето ви, като ви насърчава да погледнете отвъд физическото и да разгледате духовните и емоционалните аспекти на благополучието си. Това е време за холистично лечение, в което обръщането на внимание на вашите мечти и интуиция може да ви разкрие много за пътя ви към доброто здраве.

РЕКЛАМА

Пътуването на Луната в Рак в началото на седмицата подчертава личното ви изразяване и общуване. През този период ви насърчаваме да подхранвате идеите си и да ги споделяте с чувствителност и внимание. Това е отлична възможност да се свържете с другите на емоционално ниво, като позволите на думите си да изградят мостове и да лекуват.

С навлизането на Луната в Лъв фокусът ви се измества към материалните ви ресурси и самооценката ви. Тази фаза ви подтиква да блеснете във финансовите си отношения и да утвърждавате стойността си с увереност. Помислете как талантите и способностите ви могат да бъдат използвани за по-голямо изобилие, като не забравяте, че самочувствието е в основата на вашия успех.

В средата на седмицата съединението на Меркурий с Хирон в Овен предоставя възможност за изцеление чрез интроспекция и диалог по лични и домашни въпроси. Решаването на нерешени проблеми може да доведе до по-дълбоко разбиране на вашите корени и основи, като улесни растежа и изцелението в най-личните ви пространства.

РЕКЛАМА

Трансформиращата енергия на Слънцето в секстил с Плутон се засилва по-късно през седмицата, като засяга най-вече сектора на взаимоотношенията ви. Този аспект ви подтиква към дълбоки връзки и трансформиращи преживявания с партньори или близки сътрудници. Приемете промяната и позволете на тези взаимодействия да се развиват, като знаете, че истинското партньорство включва както даване, така и получаване.

С наближаването на края на седмицата и навлизането на Луната в Дева вниманието ви се насочва рязко към общуването, ученето и кратките пътувания. Този транзит насърчава щателното мислене и подробното планиране. Едновременно с това навлизането на Марс в Риби активира сферата на вашия интелект и общуване, като ви подтиква да се борите за идеите си и да защитавате убежденията си със страст и творчество.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели